Close

17-06-2019

Kauwbotten voor onze hond kopen

Een paar maanden geleden brachten mijn vriendin en ik onze hond naar de dierenarts. Tijdens een controle vertelde de huisarts, dat het gebit van onze hond er niet goed uitzag en zij zei dat wij hier meer aandacht aan moesten schenken. Zij vertelde dat het geven van kauwbotten aan onze hond al veel zou helpen. Online zochten wij naar een dierenwinkel en kwamen toen de website van Animal Food Express tegen. Via deze website konden wij gemakkelijk de botten bestellen en die kwamen de volgende dag al binnen. Mijn vriendin en ik hebben ongeveer twee jaar geleden een hond gekocht. Mijn vriendin had vroeger een hond en wilde graag weer een hond als huisdier. Ik heb honden altijd leuk gevonden, ook al had ik nooit een hond als huisdier. Mijn vriendin wilde graag een kleine hond en dat leek mij ook het beste. Online hadden wij onderzocht welke rassen het beste bij ons zou passen en al snel vonden wij een plek in de buurt waar wij een hond konden kopen. Het bleek een goede keuze, want wij waren al snel erg blij met een hond in ons leven. Wij vinden het erg leuk om met de hond te spelen en zien dat wij door de hond ook gezonder zijn gaan leven. Een paar maanden geleden brachten wij de hond naar de dierenarts, omdat hij last van zijn maag had. Tijdens de controle zei de dierenarts dat het geen groot probleem was, maar dat zijn gebit er niet goed uitzag. De dierenarts raadde ons aan om kauwbotten voor onze hond te kopen, want dat zou goed zijn voor zijn gebit. Zij vertelde dat wij de botten bij een dierenwinkel konden kopen, maar dat ook veel webshops ze online verkopen. Na het bezoek besloten wij om direct naar kauwbotten voor onze hond te zoeken. 

Kauwbotten voor een hond via Animal Food Express

Wij kopen onze hondenvoeding altijd in de supermarkt en wilden daarom langsgaan bij een dierenwinkel. Online zochten wij naar een dierenwinkel, maar zagen dat de dichtstbijzijnde winkel gesloten was, wij vonden wel een aantal webshops. Een van de webshops die wij hadden gevonden was Animal Food Express en wij zagen al snel dat zij kauwbotten voor een hond verkopen. Op hun website lazen wij veel informatie en tips over kauwbotten, zodat wij een goede keuze konden maken. Wij besloten om verschillende kauwbotten voor onze hond te kopen, zodat wij konden uitproberen welke hij het lekkerste vindt.

Een beter gebit

De volgende dag kwamen de botten binnen en gelijk gaven wij een bot aan onze hond. Hij was dol op het bot en begon er direct op te kauwen, sindsdien geven wij regelmatig kauwbotten aan onze hond. Toen wij laatste de hond naar de huisarts brachten voor controle, zei zij dat zijn gebit er veel beter uitziet en gezonder is. Voor het kopen van kauwbotten voor een hond raden wij AnimalFoodExpress.nl aan.

  • Je kan veel informatie op hun website over kauwbotten vinden
  • Ze hebben verschillende botten te koop
  • Onze hond is dol op de botten
  • Het gebit van onze hond is nu veel gezonder