Close

22-12-2018

Kantoorruimte huren in Amsterdam met uitstekende extra faciliteiten bij Tauro

Bent u op zoek naar betaalbare kantoorruimte op een gunstige locatie in Amsterdam? Neem dan uw intrek in het Tauro-complex. Tauro verhuurt kantoorruimtes aan de Teleportboulevard, vlak naast station Sloterdijk in Amsterdam-West. Vanuit dit complex bent u bovendien binnen 20 minuten bij Amsterdam-Centraal, waardoor het een uitstekende verbinding met de rest van het land heeft. Een bijkomend voordeel is dat Tauro flexibele contracten biedt. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel vierkante meter u huurt en voor hoe lang u de ruimte wil blijven huren.

De voordelen van kantoorruimte huren in Amsterdam bij Tauro

Zoals in de inleiding al aangegeven biedt Tauro de unieke mogelijkheid om een flexibel huurcontract aan te gaan. Kantoorruimte huren in Amsterdam kan bij Tauro al vanaf 25 vierkante meter. Alle ruimtes zijn volledig gestoffeerd en zijn daarnaast te clusteren. De kantoorruimtes zijn zowel geschikt voor beginnende ondernemers als voor organisaties voor wie een fysieke bedrijfsruimte van ondergeschikt belang is. Een ander pluspunt van kantoorruimte huren in Amsterdam bij Tauro is de nabijheid van tal van andere bedrijven. Het Tauro-complex is dan ook een ideale plek om te netwerken en nieuwe zakelijke connecties op te doen. Met enige regelmaat worden er daarnaast speciale netwerkbijeenkomsten in het complex georganiseerd, waar u als ondernemer gemakkelijk in contact komt met andere bedrijven. Zo helpt u elkaar vooruit. Zowel het pand als de inrichting van het Tauro-complex hebben een eigentijdse en representatieve uitstraling, waardoor u er ook prima uw cliënten kunt ontvangen. Moet u een avondje tot laat doorwerken om een belangrijke klus af te krijgen, dan is ook dit geen probleem. Het gebouw is namelijk 24 uur per dag geopend. Naast gemakkelijk is kantoorruimte huren in Amsterdam bij Tauro ook nog eens milieuvriendelijk. Het gebouw draait namelijk volledig op groene energie. Ook zijn de plafonds voorzien van bewegingssensoren, waardoor het licht in een ruimte alleen aan blijft wanneer er mensen aan het werk zijn. Dankzij de speciale koelplafonds zijn ook de kosten voor airconditioning en verwarming minimaal.

Bijkomende voorzieningen voor huurders

Ondernemers die kantoorruimte huren in Amsterdam bij Tauro kunnen tevens gebruik maken van een groot aantal extra voorzieningen. Zo is er een speciale ondernemerslounge. Hier kunt u het gesprek aangaan met andere ondernemers en tips uitwisselen. Voor de lunch kunnen u en uw medewerkers terecht bij restaurant Clubs&Subs, dat op de begane grond van het complex gevestigd is. In dit restaurant kun je terecht voor een lekker belegd broodje of een knapperige salade. Enkele andere interessante faciliteiten van Tauro zijn:

  • Een parkeergarage met voldoende ruimte voor zowel huurders als voor hun bezoekers
  • Vergaderruimtes
  • Print- en scanfaciliteiten
  • Een centrale receptie
  • Schoonmaakservice
  • Technische ondersteuning
  • Beveiliging

De kosten voor deze aanvullende voorzieningen en diensten zijn inbegrepen bij de maandelijkse prijs voor kantoorruimte huren in Amsterdam. Doordat u de kosten voor deze services in feite deelt met de tientallen andere ondernemers die in het Tauro-complex gevestigd zijn, zult u hier bovendien relatief weinig geld aan kwijt zijn. Wilt u meer te weten komen over kantoorruimte huren in Amsterdam bij Tauro? Kijk dan eens op https://www.tauro.nl/kantoorruimtes/huren-in-amsterdam. Hier kunt u meer lezen over hun kantorencomplex in Amsterdam, en vindt u meer informatie over de andere diensten die ze aanbieden. Zo kunt u bij Tauro niet alleen kantoorruimte huren in Amsterdam, maar ook vergaderruimte of een flexibele werkplek huren. Neemt u liever uw intrek in een kantorencomplex elders in de Randstad? Dan kunt u ook eens kijken naar de andere vestigingen van Tauro. Tauro heeft een negental andere kantorencomplexen in de steden Haarlem, Heemstede, Alphen aan den Rijn, Den Haag, Rijswijk, Oegstgeest en Delft.