Close

03-08-2020

Is uw koelvitrine stuk?

Wij hebben een snackbar en wij mochten onlangs eindelijk weer open. Door corona hebben wij namelijk lange tijd onze deuren gesloten moeten houden en dat was heel vervelend want wij hebben een grote klantenkring en wanneer je deze lange tijd niet kunt bedienen, dan merk je dat klanten naar alternatieven gaan zoeken en dan is het maar de vraag of ze weer bij je terug zullen komen. Wij hebben dan ook meteen de deuren weer geopend toen wij hoorden dat het weer mocht, maar tot overmaat van ramp merkten wij toen dat onze koelvitrine het niet meer deed. Deze hadden wij namelijk uit gezet omdat wij de koelvitrine niet vol met eten konden laten liggen en dus hebben wij de koelvitrine uit gezet. Wij hebben toen gedacht dat wij de koelvitrine weer aan konden zetten op het moment dat wij weer aan de slag mochten gaan, maar toen wij de koelvitrine gingen testen, hebben wij gezien dat hij het dus niet meer deed. Dat was heel vervelend want nu moesten wij nog langer wachten totdat wij weer open konden. Wij hebben daarom meteen gekeken waar wij een nieuwe koelvitrine konden vinden. Wij wilden graag een nieuwe kopen omdat de koelvitrine die wij hadden ook al oud was en wij vonden het daarom beter om in een nieuwe koelvitrine te investeren dan om de oude weer te laten maken voor zover dat nog kon. Wij hebben toen gekeken waar wij een goede koelvitrine konden kopen en wij hebben gezien dat wij het beste naar de mogelijkheden op het internet konden gaan kijken. Wij wilden namelijk graag een koelvitrine kopen bij een bedrijf dat ons voor een goede prijs zou kunnen helpen en dat ons ook de koelvitrine snel zou kunnen leveren. Dat was namelijk belangrijk want wij waren al lang genoeg dicht geweest. Mocht u daarom ook een koelvitrine nodig hebben, dan raad ik u aan om zaken te gaan doen met de mensen van horecaworld.biz. Deze mensen kunnen heel veel voor u betekenen en ik kan u zeggen dat wij hier echt een heel goede koelvitrine hebben kunnen kopen. 

Deze koelvitrine is van hoge kwaliteit 

Wij hebben gemerkt dat wanneer je een goede koelvitrine zoekt, je bij de mensen van horecaworld.biz moet zijn. Deze mensen doen er alles aan om te zorgen dat je voor een goede prijs geholpen wordt aan een koelvitrine die ook echt van hoge kwaliteit is. Wij hebben ook gemerkt dat wanneer je hier een koelvitrine bestelt, je deze heel snel in huis kunt verwachten. Wij hadden daarom onze koelvitrine snel in onze snackbar staan waardoor wij snel weer het werk konden oppakken. 

Wilt u meer weten? 

Als u ook graag goede apparatuur voor uw zaak wilt kopen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van horecaworld.biz te surfen 
  • Te bekijken wat deze mensen u allemaal te bieden hebben 
  • Een bestelling te plaatsen wanneer u voor goede apparatuur wilt gaan 

Ik ga deze site zeker onthouden want de service was hier heel goed, de apparatuur nog beter en de prijzen waren absoluut fantastisch.