Close

02-09-2018

Ik kocht hier twee prachtige mozaiek lampen

Vorig jaar heb ik een nieuw huis gekocht en omdat ik nog een deel van mijn spaargeld over heb weten te houden na deze aankoop, ben ik op zoek gegaan naar winkels waar ik mooie spulletjes voor mijn woning kon vinden. Dat was geen eenvoudige opgave. Ik hou namelijk heel erg van oriëntaals en ik heb stad en land moeten afstruinen om een aanbieder te vinden die mij voor een goede prijs aan goede spullen kon helpen. Ik was voornamelijk op zoek naar mooie mozaiek lampen. Deze had ik ooit in een woontijdschrift gezien, maar in de winkel waar deze mozaiek lampen gekocht waren, zag ik dat deze mozaiek lampen onbetaalbaar waren. Dat moest veel voordeliger kunnen, dacht ik en vandaar dat ik mijn best gedaan heb om deze lampen elders voor een betere prijs te bemachtigen. Ik kan u vertellen dat ik daar heel goed in geslaagd ben en dat ik uiteindelijk in Rotterdam de mozaiek lampen heb weten te vinden waar ik naar op zoek was. Eigenlijk zeg ik het nog verkeerd, omdat ik hier namelijk nog veel mooiere mozaiek lampen heb weten te vinden. Als klap op de vuurpijl waren de lampen die ik hier aangeboden kreeg ook nog eens veel goedkoper dan waar ik ook maar gekeken had. Ik was dus heel blij dat ik deze winkel gevonden had. Deze winkel heeft namelijk alles wat je je als liefhebber van mooie spullen maar kunt wensen. Toen ik de winkel binnen kwam lopen, had ik meteen in de gaten dat ik hier goed zou gaan slagen. Er worden in deze winkel namelijk allerlei mooie spullen aangeboden die vanuit de hele wereld geïmporteerd worden naar Rotterdam. Dat betekent dat u hier de meest uiteenlopende producten kunt vinden. Wilt u graag met eigen ogen zien wat men u hier allemaal te bieden heeft? Kom dan een keer naar Danny de Cactus in Rotterdam. Deze winkel is zes dagen per week open, dus u heeft alle tijd om hier even naar binnen te lopen.

Ik kon bijna niet kiezen welke mozaiek lampen ik wilde kopen

Toen ik bij Danny de Cactus naar de lampenafdeling was gelopen, kon ik bijna geen goede keus maken. Dat had niet te maken met het feit dat het aanbod zo beperkt was, maar omdat het aanbod juist zo overweldigend was. Het is bijna niet mogelijk om geen mooie mozaiek lampen te vinden in de winkel van deze vakman. Het leuke aan de mozaiek lampen die hier worden aangeboden, is dat ze allemaal uniek zijn. Ze zijn namelijk allemaal met de hand gemaakt waardoor u er nooit twee dezelfde zult vinden. Dat wilde ik ook niet en dus was het voor mij heel fijn om te merken dat ik hier zulke mooie lampen aangeboden kreeg voor zo’n lage prijs. Ik heb dan ook een paar uur in de winkel doorgebracht en toen moest ik echt naar huis anders had ik er waarschijnlijk nu nog geweest. Mocht u daarom een keer in de buurt zijn, kom dan ook een keertje kijken wat er hier allemaal voor moois wordt aangeboden.

U kunt hier ook prachtige planten vinden

Als u de inrichting van uw woning een speciaal tintje wilt geven, kunt u bij Danny de Cactus ook terecht voor prachtige planten. Ik kan u dan ook zeggen dat dit met stip mijn favoriete winkel in Rotterdam is. Men heeft hier namelijk:

  • heel mooie lampen die allemaal uniek zijn
  • prachtige planten die heel voordelig geprijsd zijn
  • zeer vriendelijke medewerkers die altijd willen helpen

Kijk snel voor meer informatie op DannyDeCactus.nl.