Close

09-11-2018

Ik ging naar deze osteopaat in Venlo

Vorig jaar was ik het helemaal beu; ik had al jaren vermoeidheidsklachten en ik was al heel vaak naar mijn huisarts geweest om te vragen of hij misschien iets wist om van deze klachten af te komen, maar ik kreeg iedere keer weer te horen dat ik gewoon een keer goed moest uitslapen en dan zou het wel klaar zijn. Dat was natuurlijk helemaal niet wat ik wilde horen, temeer omdat ik al heel vaak had uitgeslapen en ik mij daar geen steek beter door voelde. Vandaar dat ik op een gegeven moment het heft in eigen handen ben gaan nemen en ik ben gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om elders een behandeling te kunnen vinden. Ik ben daarom een keer naar een osteopaat in Venlo gegaan. Ik had namelijk van een vriendin van mij gehoord dat zij ook een keer naar de osteopaat in Venlo was geweest en dat dit haar heel erg goed was bevallen. Vandaar dat het mij een goed idee leek om een keer naar de osteopaat in Venlo te gaan. Ik ben even op het internet gaan kijken om te zien waar ik deze osteopaat in Venlo kon vinden. Al heel snel kwam ik terecht op de site van Osteopaatvenlo.nl. Deze site sprak mij meteen heel erg aan en ik ben daarom maar eens even gaan kijken of het mogelijk was om meteen een afspraak in te plannen met deze osteopaat in Venlo. Dat bleek het geval te zijn. Ik kon namelijk diezelfde week nog terecht bij deze osteopaat in Venlo. Dat was erg prettig om te merken. Ik ben een paar dagen later daarom in de auto gestapt en ik ben naar deze specialist gegaan. Ik werd heel hartelijk ontvangen en ik had daarom ook meteen een heel goed gevoel over deze praktijk.

Deze osteopaat in Venlo kon mij een oplossing bieden voor mijn probleem

Toen ik eenmaal bij deze osteopaat in Venlo in de praktijk stond, heeft deze alle tijd genomen om mij uit te horen over mijn klachten. Het was al heel snel duidelijk dat hij veel voor mij kon betekenen omdat hij de klachten die ik beschreef heel goed herkende van zijn andere cliënten. Dat was voor mij heel prettig om te horen omdat ik hier eindelijk de erkenning kreeg dat mijn klachten dus niet simpelweg een kwestie waren van even goed slapen en dan zijn ze weg. Deze osteopaat in Venlo vertelde mij dat het belangrijk was dat de energie weer kon stromen in mijn lichaam en deze osteopaat in Venlo ging daarom met mij aan de slag om deze energie weer los te krijgen. Dat was heel erg prettig om te merken omdat ik al heel snel merkte dat er iets in mijn lichaam gebeurde. Ik kan het moeilijk beschrijven, maar ik kan u wel vertellen dat het effect had. Ik vond het zeer fijn om te merken dat ik langzamerhand weer meer energie kreeg. Vandaar dat ik ook heel blij ben dat ik naar deze specialist ben gegaan. Ik zou iedereen willen aanraden om ook een keer een afspraak bij deze specialist te maken wanneer u ook klachten heeft waar uw huisarts maar geen raad mee weet.

Ik voel mij weer helemaal de oude

Ik ben blij om te kunnen zeggen dat ik heel veel baat heb gehad bij de behandeling van deze osteopaat in Venlo. Ik voel mij weer vol energie en ik geniet weer van alles wat ik doe. Kortom:

  • ik ben heel goed geholpen
  • de kosten werden vergoed door mijn verzekering
  • ik voel mij weer de oude

Kijk op de site van OsteopaatVenlo voor meer informatie.