Close

18-02-2020

Hoe kunt u uw personeelsplanning verbeteren?

Ons bedrijf doet het al jaren heel erg goed en wij kunnen ieder jaar weer nieuwe mensen aannemen die graag voor ons aan de slag willen gaan. Wij merken dat nieuw personeel ook altijd nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Zo moeten wij bijvoorbeeld zorgen dat wij goede planningen kunnen maken. Wij hebben gemerkt dat wij met onze vorige software niet meer goed uit de voeten konden wanneer het ging over het maken van een personeelsplanning. Vandaar dat wij gekeken hebben hoe wij hier iets aan konden doen en wij hebben toen besloten dat wij beter op een andere personeelsplanning konden overstappen dan dat wij onze vorige personeelsplanning zouden aanpassen. Dat zou namelijk niet alleen heel veel werk zijn, het zou ook nog eens veel duurder uitvallen. Wij zijn daarom gaan kijken naar mogelijkheden om onze personeelsplanning te verbeteren. Wij hebben toen gemerkt dat wanneer wij spijkers met koppen wilden slaan, wij op zoek moesten gaan naar een ervaren bedrijf. Als wij namelijk met een expert op het gebied van de personeelsplanning konden gaan werken, dan zouden wij daar hopelijk veel aan hebben. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn en wij hebben toen op het internet gelezen dat wanneer je je personeelsplanning wilt verbeteren, je een keer naar Shiftbase.com moet gaan. Wij hebben daarom een kijkje op deze site genomen om te zien wat wij hier konden vinden wanneer het over een personeelsplanning ging. Ik heb toen gezien dat je hier heel interessante programma’s kunt vinden en wij hadden al snel in de gaten dat wij voor de verbetering van onze personeelsplanning hier een keer moesten gaan kijken. Wij hebben daarom een poging gedaan om contact met deze mensen te leggen omdat wij nog een aantal vragen hadden over de personeelsplanning die zij ons konden leveren. Wij hebben toen uitgebreid tekst en uitleg ontvangen en ik ben daarom blij dat wij dit bedrijf gevonden hebben. Deze mensen hebben er namelijk alles aan gedaan om te zorgen dat wij ons probleem op een hele goede manier konden oplossen. 

Onze personeelsplanning is nu perfect op orde

Wij hebben het programma voor personeelsplanning van Shiftbase.com in gebruik genomen en ik kan u zeggen dat wij veel eerder op deze personeelsplanning hadden moeten overstappen. Wij merken dat wij nu veel beter planningen kunnen maken. Dat is ook voor onze mensen fijn want zij kunnen nu veel flexibeler ingepland worden en veranderingen kunnen ook eenvoudig worden doorgevoerd. Dat was vroeger altijd een heel gedoe en wij zijn daarom blij dat wij van deze personeelsplanning gebruik zijn gaan maken. 

Wilt u ook efficiënter kunnen werken?                                     

Als u ook graag efficiënter wilt gaan werken, dan raad ik u aan om ook een keer naar Shiftbase.com te surfen omdat:

  • u hier heel veel interessante opties kunt vinden 
  • deze mensen snappen wat u als ondernemer zoekt
  • u hier voor een heel goede prijs geholpen kunt worden 

Ik hoop dat u hier ook zult vinden wat u nodig heeft om het beste uit uw bedrijf te halen. Wij zijn heel erg tevreden over dit bedrijf.