Close

10-08-2020

Hoe herkent u een longembolie?

Onlangs keek ik naar mijn handen en toen zag ik dat ik wat blauwe vingers had. Dat was raar want het was op dat moment heel warm in mijn huis en ik kon dus niet zeggen dat ik koude handen had. Ik heb het toen eerst maar even genegeerd, maar een paar dagen later merkte ik dat ik ook benauwd was. Dat was vreemd want ik deed niets inspannends en daarom ben ik mij toch even achter de oren gaan krabben omdat ik sterk het idee had dat er iets met mij aan de hand was, wat niet pluis was. Dat werd bevestigd toen ik een paar dagen later ineens flauwviel. Ik voelde mij ineens even heel benauwd en ineens zakte ik in elkaar. Gelukkig was ik op dat moment thuis waardoor ik mij goed vast kon houden aan iets waardoor de klap goed opgevangen werd. Toen ik weer helder was, ben ik gaan kijken wat er toch met mij aan de hand kon zijn. Ik ben toen gewoon op al mijn klachten gaan googelen en toen heb ik gezien dat het zo zou kunnen zijn dat ik last had van een longembolie. Ik heb namelijk op een aantal sites over longembolie gelezen en ik heb toen gezien dat het helemaal niet onwaarschijnlijk was dat ik met een longembolie te maken had. Dat was natuurlijk niet iets waar ik heel blij van werd en daarom ben ik gaan kijken wat ik kon doen om meer over een longembolie te weten te komen. Ik had namelijk op dat moment alleen maar sites gevonden waar ik heel kort iets over een longembolie te weten kon komen. Ik had nog steeds een aantal twijfels en daarom ben ik gaan kijken of ik ook sites kon vinden waar ik meer over een longembolie te weten kon komen. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van hierhebikpijn.nl kon gaan. Deze site is heel interessant voor mensen die graag meer willen weten over een longembolie of over welke kwaal of klacht dan ook. Het fijne aan deze site is dat het gemaakt is zonder enig ander doel dan informeren. Daardoor kun je een heel duidelijk beeld krijgen van wat een longembolie precies is. Ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb omdat ik op deze site kon lezen wat ik onder de leden had. Ik kon hier namelijk ook een test doen om te zien of ik een longembolie had en daaruit bleek dat de kans inderdaad heel groot was dat ik een longembolie had. 

Hier leest u alles over een longembolie

Ik heb gemerkt dat wanneer je naar de site van hierhebikpijn gaat, je heel veel informatie over tal van ziektes kunt vinden en dus ook over mijn longembolie. Ik heb besloten dat het goed zou zijn om even naar de dokter te gaan omdat ik graag wilden weten hoe ik iets aan mijn longembolie kon doen. 

Heeft u ook klachten? 

Mocht u ook klachten hebben, dan raad ik aan om:

  • Even naar de site van hierhebikpijn.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een test te doen om te zien waar uw klachten vandaan komen

Ik wens u veel beterschap.