Close

20-10-2020

Hier vind je jouw personal trainer in Amsterdam

Woon jij in (de buurt van) onze hoofdstad en wil je graag wat hulp bij jouw sportregime? Wat je doel ook is, via selsa.nl kun je een personal trainer in Amsterdam vinden die jou daarbij helpt. En dat is niks om je voor te schamen. Steeds meer mensen schakelen hulp in in de vorm van een personal trainer, simpelweg omdat ze zelf niet weten hoe ze resultaten kunnen bereiken. Dit is namelijk in veel gevallen moeilijker dan het lijkt, en dan is het fijn om iemand te hebben die je daarin begeleidt. Een personal trainer in Amsterdam inhuren is de perfecte manier om aan je sportieve doelen te werken, want deze zal je precies vertellen wat je ervoor moet doen en waarom. En vooral dat tweede is natuurlijk heel erg belangrijk. Iemand kan je wel zeggen dat je bijvoorbeeld meer krachttraining moet gaan doen, maar als je niet weet waarom en je hebt er een hekel aan, dan is de kans klein dat je het doet. Krachttraining is in veel gevallen heel erg belangrijk, en zeker als je wilt afvallen. We leggen je er hier alvast een beetje over uit, maar jouw personal trainer in Amsterdam kan je er uiteraard meer over vertellen.

Waarom is krachttraining zo belangrijk?

Veel mensen (en dan bedoelen we vooral vrouwen) zijn nogal bang om krachttraining te doen. Los van het feit dat ze het niet leuk vinden snappen ze ook totaal het nut er niet van. Ze denken dat ze daar heel gespierd van worden en vinden dat niet mooi. Jouw personal trainer zal je daarom direct uitleggen waarom het zo belangrijk is, zeker als je wilt afvallen. Het is namelijk zo dat hoe meer spieren je hebt, hoe hoger je verbranding is, zelfs in rust. Veel mensen die moeite hebben met afvallen hebben een heel lage spiermassa, waardoor ze simpelweg veel te weinig calorieën verbranden. Als jij samen met je personal trainer in Amsterdam aan krachttraining gaat doen zul je al na een paar weken merken dat je veel sneller vet verbrandt. En je gaat er echt niet zomaar heel gespierd uitzien, daar heb je als vrouw niet eens de genen voor, dus maak je geen zorgen over een te gespierd resultaat. Een beetje spieren hebben is juist heel erg mooi en geeft je lichaam een mooiere vorm.

Tips op maat van een personal trainer in Amsterdam

Ieder mens is anders, en ook iedere fit journey is anders. Daarom krijg je van jouw personal trainer in Amsterdam tips en adviezen op maat die voor jou gelden. Er zijn wel een aantal dingen die iedereen zou kunnen doen om gezonder, fitter en slanker te worden, zoals:

  • Snelle koolhydraten (suikers!) laten staan
  • Focussen op onverzadigde vetten i.p.v. verzadigde vetten
  • Veel water drinken (minimaal 2 liter per dag)
  • Voldoende eiwitten innemen voor je spieropbouw

Als het lastig vind om een gezond voedingspatroon samen te stellen dat bij jouw lijf en je sportieve doelen past dan kan die personal trainer in Amsterdam je daar ook bij helpen. Deze geeft namelijk ok voedingsadvies op maat. Zo bereik je snel en gemakkelijk je doelen, onder begeleiding van een professional.