Close

01-02-2018

Gekleurde kapsels

Steeds meer dames kiezen voor gekleurde kapsels en ook heren maken af en toe deze keus. Dat is logisch, want het is natuurlijk gewoon heel erg leuk om met wat haarverf je uiterlijk eens even helemaal te transformeren. Je kunt bijvoorbeeld eens een keer een kleurtje kiezen dat heel ver af staat van jouw natuurlijke haarkleur. Zo kun je eens zien hoe het is om een blondine of juist een brunette te zijn. Ook kun je juist kiezen voor onnatuurlijke haarkleuren, zoals paars, blauw of roze. Met dergelijke gekleurde kapsels zul je zeker opvallen en zeker de blits maken! Vreemde kleurtjes zijn momenteel helemaal in, dus als je hip wilt zijn dan is het echt een aanrader. Maar ook kun je natuurlijk vooral voor verven kiezen omdat je last krijgt van grijze haren en je er nog niet op zit te wachten om grijs door het leven te gaan. Een paar grijze haren of lokken, geven je meteen een oudere uitstraling. Wil jij graag nog jong en vlot er uit zien, dan is het dus logisch om voor verf te kiezen. Gekleurde kapsels zijn dé manier om ervoor te zorgen dat jij je jeugdige uitstraling behoudt!

Gekleurde kapsels: zelf doen of laten doen?

Als jij aan de slag wilt gaan met haarverf, dan is het altijd de vraag of je dit nu het beste zelf kunt doen of dat je het beter door een professional kunt laten doen. Voor gekleurde kapsels kun je van alles vinden bij drogisterijen, zij bieden diverse merken op dit gebied aan en ieder merk heeft natuurlijk ook weer heel veel verschillende kleurtinten in de collectie. Van witblond tot zwart en alles er tussenin, je kunt allerlei verschillende haarverven bij drogisterijen kopen. Maar is het nu verstandig om dit zelf te doen? Als je zeker wilt zijn van geslaagde gekleurde kapsels, is het aan te raden om hiervoor toch echt naar een kapsalon te gaan. En dat is helemaal het geval als je kiest voor een kleur die ver afligt van jouw natuurlijke haarkleur. Eén of twee tintjes lichter of donkerder kun je vaak nog wel zelf regelen, alhoewel je hiervoor natuurlijk ook uitstekend bij je kapsalon terecht kunt. Maar wil je echt een heel ander kleurtje, misschien zelfs iets bijzonders als roze, blauw, groen of paars, dan kun je hiervoor toch echt beter naar specialisten gaan. Zij hebben veel ervaring met het creëren van dergelijke gekleurde kapsels en je kunt er dan ook zeker van zijn dat het dan geslaagd zal zijn.

Kies voor Stijl Achterover Haarstudio

Nu zitten er in iedere regio natuurlijk heel veel kapsalons, voor welke kun jij nu het best kiezen? Woon jij in de regio Zuid-Limburg, dan kun je voor mooie gekleurde kapsels het best gaan naar Stijl Achterover Haarstudio. Bij deze studio kun je er echt zeker van zijn dat je met een mooi kapsel weer de deur uit gaat! Natuurlijk kun je niet alleen voor gekleurde kapsels bij hen terecht, je kunt bij hen ook terecht voor:

  • bijpunten
  • knippen van een creatief kapsel
  • doneren van je lange haar

Wat jij ook wilt met je haar, of je nu gewoon hetzelfde wilt als altijd of eens een keer iets geheel anders wilt uitproberen, bij deze haarstudio staan ze altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij tevreden weer naar huis vertrekt. Van heel bijzonder tot juist een kapsel dat niet de aandacht trekt maar gewoon zo optimaal mogelijk jouw gezicht omlijst, ze kunnen alles voor jou creëren. Voor de mooiste gekleurde kapsels ga je dus het best naar Stijl Achterover Haarstudio!