Close

24-11-2017

Geen trouwerij is compleet zonder een unieke bruidstaart

Als je in het huwelijksbootje stapt, dan is dat natuurlijk heel goed nieuws. Als er één bootje is waar men vaak met heel veel plezier instapt, dan is het wel het huwelijksbootje. Maar voordat je je helemaal overgeeft aan het plezier, is het uiteraard van belang dat je weet wat je allemaal moet regelen. Daarom is het ook zeker aan te raden om de bruiloft niet te snel te plannen. Als het moment verder in de toekomst ligt, dan heb je genoeg tijd om alles te regelen. Dat heeft als bijkomend voordeel dat je niet te snel gaat stressen en daardoor kun je ook veel beter genieten van de voorpret. Er zijn natuurlijk een paar essentiële zaken die je moet regelen. De bruidsjurk is zeer belangrijk en daar zal je dan ook veel tijd aan moeten besteden. Een bruidsjurk moet perfect zijn, dus je wilt zeker geen dingen overhaasten. De bruidegom heeft een pak nodig, maar als we eerlijk zijn is dat natuurlijk veel minder belangrijk dan de bruidsjurk. De man dient eigenlijk zo sober mogelijk gekleed naar zijn bruiloft te gaan, zodat de bruid echt kan schitteren in haar bruidsjurk. Daarom zie je vaak ook dat de man gewoon een donkergekleurd pak draagt, terwijl de bruid een oogverblindende jurk draagt. Het is verder erg belangrijk dat je de kleine dingen niet vergeet zoals het verzenden van de uitnodigingen. Stel je voor dat je dat vergeet, dan wordt het wel een hele saaie bruiloft. Verder moet je uiteraard ook aandacht besteden aan de bruidstaart. De bruidstaart mag uiteraard niet ontbreken, want dit is meer dan een lekker hapje. Door het aansnijden van de bruidstaart maak je het officieel. Het is een soort overgangsmoment tussen de serieuze ceremonie en het begin van het feestgedeelte van de trouwerij. Daarnaast is de bruidstaart vaak een echte eyecatcher. Met vele lagen en versieringen is de bruidstaart dé decoratie die op geen enkel huwelijksfeest mag ontbreken. Het is een taart vol met symbolische betekenis en traditie. Het is daarom ook belangrijk dat je de bruidstaart bestelt bij iemand die weet wat er zoal bij komt kijken als je een bruidstaart gaat maken. Wil je een echte mooie bruidstaart die past bij jou persoonlijkheid én het thema van je trouwerij, dan kun je het beste een beroep doen op Jan Banket. Jan Banket is dé specialist als het op bruidstaarten aankomt. Wil je meer weten? Neem dan snel een kijkje op de site van janbanket.nl of lees hieronder verder.

De mooiste bruidstaart bestel je via janbanket.nl

Via de site kun je alvast kijken wat er zoal mogelijk is qua bruidstaarten en ook wat je mag verwachten wanneer je een bruidstaart bestelt via Jan Banket. Elke bakker heeft zo zijn of haar eigen visie en dus kun je de site alvast gebruiken om te ontdekken wat de visie is van Jan Banket. Overigens is het niet zo dat je alleen uit de taarten kunt kiezen die je op de site tegenkomt. Je kunt uiteraard ook een bruidstaart op maat laten maken die helemaal bij jou en je trouwerij past. De site is in dat geval de ideale plek om alvast inspiratie op te doen. Mocht je een taart op maat willen, dan kun je via het contactformulier op de site aangeven wat je wilt. Je moet daarvoor even de volgende gegevens invullen:

  • Naam
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Eventuele opmerkingen over de taart die je wilt

Vragen? Vraag het aan Jan Banket

Mocht je een vraag hebben dan kun je natuurlijk altijd even met Jan Banket zelf contact opnemen. De relevante contactgegevens vind je op de website.