Close

06-08-2018

Eten in Houten

Eten in HoutenWil jij lekker eten in Houten? Dan hoef je niet per se naar een restaurant te gaan en ook hoef je niet zelf aan de slag te gaan, je kunt het namelijk ook gewoon bij je laten bezorgen! Natuurlijk zijn er verschillende horecazaken die aan bezorging doen, maar vaak gaat het dan om maaltijden voor het avondeten. Wil jij juist voor de lunch iets bestellen? Of zoek je lekkere taarten of een fijne high tea? Dan moet je eens contact opnemen met Rondom Taart, zij zijn een echte specialist als het aankomt op eten in Houten. Zij maken zelf de heerlijkste:

  • lunches
  • high tea
  • borrelhapjes
  • taarten

Hiermee zul jij je gasten heerlijk kunnen verwennen! Of je bestelt gewoon eens iets lekkers voor jezelf, want waarom ook niet?! Iedereen verdient zo nu en dan gewoon iets extra’s, iets om even heerlijk van te genieten, een heerlijke verwennerij. En je kunt natuurlijk net zo goed jezelf trakteren als anderen! Rondom Taart kan al dit soort eten in Houten bezorgen en doen dit op een tijdstip dat jij het nodig hebt.

High tea en ander eten in Houten

Zoals hierboven al vermeld werd, kun je verschillende soorten eten in Houten bij dit horecabedrijf bestellen. Maar hun grootste specialiteit is toch misschien wel taart en high tea. Wil jij op je verjaardag een lekker puntje gebak serveren aan je visite? Dan hoef je hier echt niet zelf voor in de keuken te gaan staan, daar hebben de meeste mensen tegenwoordig helemaal geen tijd meer voor. In plaats daarvan bestel je gewoon je taarten bij Rondom Taart. Je bent dan verzekerd van heerlijk gebak, zonder dat je zelf daar heel veel tijd in hoeft te steken. Ook als je eens een lekkere high tea wilt drinken en eten in Houten ben je bij hen aan het juiste adres. Zij leveren dit zeer compleet aan jou. Niet alleen bezorgen zij diverse sandwiches, verschillende theesoorten, scones, quiche en andere lekkernijen, ook een Engels servies hoort bij het standaard pakket. Je moet alles immers ook mooi kunnen serveren! Dit is een heel erg leuk idee voor een vriendinnenmiddag of een zussendag. En zijn jullie klaar met het genieten van alle heerlijkheden? Dan komen zij alles weer ophalen. Je hebt op deze manier dus zelf echt geen werk van heerlijk eten in Houten, deze zaak regelt echt alles voor je!

Bruiloften, borrels en meer

Maar niet alleen voor verjaardagstaarten en gezellige high tea’s kun je bij hen terecht, je kunt bij hen ook voor andere gelegenheden eten in Houten bestellen. Bijvoorbeeld voor jouw bruiloft. Geen bruiloftsfeest kan natuurlijk zonder catering, jij en je directe familie moeten gedurende de dag immers wat te eten hebben en ook bij de receptie wil je borrelhapjes of andere lekkernijen kunnen serveren aan je gasten. Ook daarvoor kun je bij Rondom Taart terecht. Uiteraard kunnen zij ook de bruidstaart voor jullie verzorgen, zij hebben immers niet voor niets het woord taart in hun bedrijfsnaam opgenomen. Het is dus zeker raadzaam om eens met hen contact op te nemen over de mogelijkheden die zij op dit gebied kunnen bieden. Je kunt het contactformulier op hun website invullen om meer informatie op te vragen over hun mogelijkheden. En heb jij een borrel van het werk of met familie of vrienden? Dan bestel je ook gewoon heel gemakkelijk je borrelhapjes bij hen. Ga dus niet meer zelf tijden in de weer met het verzinnen en creëren van lekkere hapjes, lunches, taarten en high tea’s, maar neem voor lekker eten in Houten gewoon contact op met Rondom Taart en laat hen het verzorgen! Kijkt u ook eens op rondomtaart.nl.