Close

17-01-2018

Er even lekker tussennuit in een hotel in Twente

Hotelarrangementen Twente - Hotel ‘t Kruisselt

De kerst staat voor de deur op het moment van dit schrijven en dat betekent dat er in veel steden, dorpen en gemeenten van alles te doen is. Je kunt in Deventer bijvoorbeeld genieten van het elk jaar terugkerende Dickensfestijn. De binnenstad wordt dan omgetoverd in een wereld vol magie en fantasie. Dickens schreef zijn beroemde Christmas Carrol in een de 19de eeuw toen het Victoriaanse tijdperk volop bloeide. Dus dat betekent dat de mannen hoge hoeden droegen en men ging met paard en wagen van A naar B. Deze sfeer wordt weer hersteld tijdens het Dickensfestijn, dus je voelt je op dat moment als een karakter in een boek van Dickens. Het roept in ieder geval nostalgische gevoelens op waardoor je je helemaal ‘kerstig’ voelt. Als je gewoon in de stad rondloopt waar auto’s en brommers je om de oren vliegen, dan kom je niet echt in de kerst stemming. Maar als je naar dit festijn wilt, dan moet je wel ergens verblijven. Je kunt daarom het beste kiezen voor een hotel in Twente dat enigszins in de buurt is van Deventer. Het is immers belangrijk dat je overdag even kunt genieten van dit Dickensfestijn, maar na afloop wil je ook weer lekker kunnen ontspannen. Het moet dus een comfortabel hotel zijn waar je ook helemaal tot rust kunt komen. Ook als je niet in de winter een bezoekje brengt aan Twente, maar juist in de lente of zomer, dan wil je uiteraard ook kunnen genieten van het nodige comfort en aantrekkelijke arrangementen. Daarom raden wij je aan om hoe dan ook te kiezen voor hotel ’t Kruisselt. Dit gastvrije hotel is het hele jaar door open en hier kun je dan ook heerlijk genieten van het bosrijke Twente. Daarnaast is dit hotel in Twente een perfecte uitvalsbasis om verschillende dorpen en steden te bezoeken. Je kunt vanaf dit hotel snel en eenvoudig naar Deventer reizen. Dit is een prima optie in de winter tijdens het Dickensfestijn, maar ook in de zomer is het altijd leuk om even in Deventer rond te slenteren. Maar je kunt uiteraard ook andere dorpen en steden bezoeken zoals:

  • Münster
  • Oberhausen
  • Oldenzaal
  • Enschede

Je hoeft natuurlijk niet naar deze steden te reizen, want in de buurt van het hotel in Twente is ook genoeg te doen. Lees hieronder meer over de vele voordelen van dit hotel in Twente.

Waarom kiezen voor dit hotel in Twente?

Wellicht vraag je je af waarom je nu precies zou kiezen voor dit specifieke hotel in Twente. Daar zijn uiteraard verschillende redenen voor aan te geven. Allereerst is het een uitermate gastvrij en comfortabel hotel in Twente. Daarnaast heb je direct naast het hotel in Twente een mooie 9-holes golfbaan waar je tijdens de warmere seizoenen prima een balletje kunt slaan. Maar de omgeving zelf leent zich ook prima voor een actieve wandeltocht. Ook kun je fietsen huren en de omgeving per fiets verkennen. Naast de bovengenoemde steden vind je in de buurt ook genoeg kleine dorpjes die je met de fiets kunt bereiken. Daarnaast is het ook heerlijk om te ‘verdwalen’ in de bossen van Twente.

Reserveer snel via de website

Mocht je een bezoekje willen brengen aan het hotel in Twente, dan kun je altijd reserveren. Dit kan via de site, maar als je liever wilt bellen, dan is dat natuurlijk geen probleem. Via de site kun je ook alvast meer informatie lezen over het hotel, de omgeving en de verschillende arrangementen. Dus kijk altijd eerst even op de site voordat je reserveert. Lees meer…