Close

25-06-2019

Eenvoudig gas en stroom vergelijken via het internet

Eenvoudig gas en stroom vergelijken via het internetDe energietarieven gaan in 2019 flink omhoog door de hogere belastingen die door de overheid worden toegevoegd. Dit is bedoeld om mensen te motiveren over te stappen op andere energiebronnen zoals zonne-energie. Aangezien gas helemaal moet verdwijnen is gas ook het duurst. Maar niet iedereen kan zomaar over stappen op zonnepanelen. Wat je wel kunt doen is via bespaargeld Online gas en stroom vergelijken. Hoewel de prijzen dus omhoog gaan, kun je door gas en stroom te vergelijken in ieder geval zorgen dat je in zee gaat met de goedkoopste energiemaatschappij. Je kunt door gas en stroom te vergelijken en over te stappen in ieder geval profiteren van kortingen die maken dat je de prijsstijgingen kunt compenseren. Als je energierekening met 300 euro omhoog gaat en je krijgt bij Nuon of Essent een korting van 250 euro, dan ga je er dus slechts 50 euro op jaarbasis op achteruit. Dat is een stuk minder dan 300 euro. Nu is dit uiteraard een fijne oplossing aangezien de prijzen omhoog gaan, maar het is altijd een goed idee om over te stappen. Bij gelijkblijvende prijzen bespaar je immers zomaar 250 euro op je energierekening. Deze besparing ontstaat door de korting, maar als je gas en stroom gaat vergelijken, merk je ook vrij snel dat de tarieven per energiemaatschappij verschillen. Dus Het kan best zo zijn dat je er na het gas en stroom vergelijken achter komt dat een andere energiemaatschappij lagere tarieven rekent. Overigens moet je ook goed kijken naar je eigen verbruik. Als je bijvoorbeeld nauwelijks gas verbruikt en je ziet dat de gastarieven bij een bepaalde energieleverancier heel laag zijn, dan is dat voor jou niet direct voordelig. Je kunt beter kijken naar lage stroomprijzen. Als deze lage stroomprijzen gepaard gaan met hoge gasprijzen, dan is dat voor jou juist positief aangezien je toch nauwelijks gas verbruikt. Als je een oude gaskachel hebt en elke winter flink moet stoken, dan is het juist goed om de energieleverancier te kiezen die de laagste gastarieven rekent. Via een site als bespaargeld.online kun je echter in een oogopslag zien welke voor jou het voordeligste is. Door je eigen verbruik in te vullen kun je gas en stroom vergelijken van verschillende maatschappijen. Maar bij deze vergelijking worden de kortingen ook meteen meegenomen, zodat je precies ziet wat het uiteindelijk jaarbedrag is dat je per energieleverancier zou moeten betalen. Het gaat er uiteindelijk om dat je zoveel mogelijk bespaart of de kosten in ieder geval zo laag mogelijk houdt met het oog op de verhoogde energiebelastingen. Dit regel je snel door gas en stroom te vergelijken via bespaargeld Online 

Surf naar bespaargeld.online en ga gas en stroom vergelijken

Als je het jezelf makkelijk wilt maken, dan kun je het beste via de bovenstaande site gas en stoom vergelijken. Je kunt op de site je adresgegevens invullen zoals: 

  • Postcode 
  • Adres
  • Woonplaats

Vervolgens kun je je verbruik invullen of schatten op basis van je gezinssamenstelling en daarna zie je meteen wat je per leverancier zou moeten betalen. 

Sluit meteen een nieuw energiecontract af

Je kun direct via bespaargeld.online naar de juiste site surfen van bijvoorbeeld Nuon of Essent en daar meteen een energiecontract afsluiten.