Close

12-12-2018

Een verrassend alternatief voor vergaderen in Utrecht

Laatst wilden we met een aantal partijen vergaderen in Utrecht, maar konden we geen geschikte locatie vinden, waar we ook een leuke activiteit konden vinden die we gezamenlijk zouden kunnen uitvoeren. Toen kwam opeens iemand uit de groep met het idee om niet te vergaderen in Utrecht, maar om naar Nieuwegein te gaan naar The Fitness Studio, waar het blijkbaar ook mogelijk is om te vergaderen met een groep. Ik heb voor de zekerheid eerst de accommodatie en faciliteiten bekeken op thefitnessstudio.nl en het bleek inderdaad dat er de mogelijkheid is om in twee verschillende ruimtes te vergaderen. Dit was een erg leuk alternatief voor vergaderen in Utrecht, want zo konden we er meteen een leuke activiteit aan koppelen. Dit hebben we dan weer gedaan in de vorm van een bootcamp.

Vergaderen in Utrecht is niet zo inspirerend als deze vergaderruimte

Wat we bij vergaderen in Utrecht altijd hebben ervaren is dat je veel betaald voor weinig. Daarnaast ben je qua verkeer altijd bezig om een goede parkeerplek te vinden in de stad, waar ook nog eens veel aan de weg gewerkt wordt. Bij geen enkele keer dat we wilde vergaderen in Utrecht is iedereen op tijd geweest. Nu we het vergaderen bij The Fitness Studio hebben ervaren weten we dat dit een heel goed alternatief is voor vergaderen in Utrecht. The Fitness Studio heeft enkele vergaderruimtes die tot in de puntjes zijn verzorgd en volledig zijn ingericht met alle faciliteiten die er nodig zijn om samen een productieve vergadering te kunnen hebben.

  • Er was voor iedereen koffie en thee
  • Er is een beamer en projectiescherm aanwezig
  • We konden gebruik maken van de flip-over die aanwezig was

Daarnaast is deze locatie heel handig te bereiken vanaf alle wegen rondom Utrecht, is er voldoende parkeerruimte en hebben we er niets van gemerkt dat we op een onconventionele plek waren waar je niet in eerste instantie aan vergaderen zou denken. Bijkomend voordeel is dat het vergaderen plaatsvindt bij een fitnessstudio. We houden er erg van om na een lange sessie toch even de benen te strekken en beweging op te zoeken. We hebben vooraf besproken wat de mogelijkheden waren en er kunnen verschillende activiteiten plaatsvinden bij The Fitness Studio. Dit heb je bij het vergaderen in Utrecht natuurlijk niet op deze manier.  Hier konden we gewoon kiezen uit bijvoorbeeld fitness onder begeleiding, yoga of een bootcamp. Dit laatste hebben we gedaan en iedereen was uitgelaten om direct na de vergadering meteen aan de slag te gaan. Het is heerlijk om even jezelf helemaal te kunnen laten gaan en je creativiteit op een andere manier te laten stromen. We hebben tijdens de bootcamp nog menigeen gehoord die opeens andere invalshoeken zag bij eerder besproken zaken en het is absoluut waar wat men zegt, dat er bij het bewegen meer ideeën ontstaan. Met name omdat onze vergaderingen in Utrecht altijd creatieve sessies zijn werkt het  heel erg bevorderlijk voor de creativiteit én de productiviteit dat we deze bootcamp naderhand kunnen doen.

Zeer goede faciliteiten in de sportschool

We hebben naast het vergaderen en de bootcamp ook de rest van de sportschool verkend en we waren het er unaniem over eens dat deze locatie zeer goede faciliteiten biedt voor het sporten na een vergadersessie. De apparaten, de sfeer, de begeleiding, het past allemaal in het plaatje dat wij voor ogen hebben voor de activiteiten die we na onze vergadering samen willen ondernemen. We hebben daarom besloten om niet meer te vergaderen in Utrecht, maar voortaan naar The Fitness Studio in Nieuwegein te gaan. Dit bevalt ons vele malen beter.