Close

03-08-2019

Een telemarketingbureau inschakelen om klanten te werven

Na jaren gewerkt te hebben als ontwerper voor twee bedrijven, besloot ik drie jaar geleden om zelf een bedrijf te starten. Ik had veel geleerd bij die bedrijven en wilde graag meer opdrachten aannemen die ik zelf leuk vond om te doen. Het vinden van klanten viel mij erg tegen, maar na twee jaar had ik een vast klantenbestand. Ik wil mij het liefste zoveel mogelijk richten op het ontwerpen, daarom besloot ik om een telemarketingbureau in te schakelen voor het zoeken naar nieuwe klanten. Ik werk sinds drie maanden samen met saleshelden en ben erg blij met de resultaten. Ik heb ruim zes jaar gewerkt voor twee bedrijven als ontwerper van websites. Ik vind het maken van website erg leuk en heb veel verschillende opdrachten kunnen uitvoeren samen met andere teamleden. In die zes jaar heb ik veel geleerd en ik voelde mij klaar voor een nieuwe stap. Het leek mij het beste om zelf een bedrijf te starten, zodat ik meer opdrachten kan uitvoeren die ik zelf leuk vind en meer geld kan verdienen. De start ging erg moeizaam, want het is niet gemakkelijk om klanten te vinden als je nog niet zo lang bestaat als bedrijf. Gelukkig kreeg ik beetje bij beetje meer klanten en kwamen een aantal klanten terug met meer opdrachten. Ik ben echter van plan om mensen aan te nemen, om mijn bedrijf te laten groeien. Het leek mij het beste om een telemarketingbureau in te schakelen, want zij hebben meer ervaring met het overtuigen van klanten. Als zij voldoende nieuwe klanten voor mij konden vinden, dan kon ik twee medewerkers aannemen. Ik vind het zelf niet leuk om bedrijven te benaderen en wil mij meer richten op het ontwerpen. Medewerkers van een telemarketingbureau weet precies hoe ze klanten kunnen overtuigen en dit werk uit mijn handen nemen. 

Een telemarketingbureau met goede resultaten

Online zocht ik naar een bedrijf dat mij kon helpen en vond verschillende opties. Ik vond ook het telemarketingbureau saleshelden en vond dit bedrijf erg interessant. Zij hebben een aanpak die mij erg aanspreekt en halen goede resultaten. Ik besloot om een afspraak te maken voor een gesprek en dit verliep erg goed. We bespraken wat zij voor mij konden doen, wat volgende hun de beste manier van werken zou zijn en hoe ze de resultaten zouden rapporteren. Ik was erg tevreden over de prijs voor de werkzaamheden, daarom besloot ik om samen te werken met dit telemarketingbureau.

Veel nieuwe klanten gevonden

Sinds de start van de werkzaamheden heeft dit telemarketingbureau veel nieuwe klanten voor mij gevonden. Ik heb nu veel meer leuke opdrachten te doen, genoeg om mensen aan te nemen. Door de samenwerking kan ik mij richten op het ontwerpen en de nieuwe medewerkers begeleiden. De kosten van het werven verdien ik gemakkelijk terug met de opdrachten. Ik ben erg tevreden over saleshelden en kan dit telemarketingbureau aanraden.

  • Dit bedrijf heeft een goede aanpak en resultaten
  • Van te voren bespraken wij hoe wij zouden samenwerken
  • Zij hebben al veel nieuwe klanten voor mij gevonden
  • Ik kan mij richten op wat ik leuk vind om te doen