Close

29-07-2019

Een prachtige leren hoekbank gekocht

Mijn vriendin en ik wilden graag onze banken vervangen en een hoekbank kopen. De banken die wij hadden waren al erg oud en hadden verschillende slijtplekken. Wij hadden twee kleedjes over de banken gehangen als oplossing, maar erg mooi vonden wij dit niet. Het leek ons het beste om een hoekbank van leer te kopen, want dit is zeer stevig materiaal en gaat lang mee. Wij hadden verschillende bedrijven bezocht en vonden uiteindelijk een mooie leren hoekbank bij mokana Meubelen. Deze bank staat nu in onze woonkamer en wij zijn zeer blij met onze aankoop. De banken die wij hadden staan hadden wij vele jaren geleden gekocht bij een groot bedrijf, maar deze banken waren echt aan vervanging toe. Het waren erg comfortabele banken, waar je ook lekker op kon slapen, maar de kwaliteit was niet erg goed. Na een paar jaar kon je al slijtplekken zien en die werden steeds groter. Om de plekken te verbergen gebruikten wij kleedjes, maar dit vonden wij er niet zo netjes uitzien. Wij wilden graag nieuwe banken kopen, maar een goede bank is niet goedkoop. Het afgelopen jaar hadden wij geld apart gezet en wilden graag een leren hoekbank kopen. Wij wilden niet meer een bank waarop wij snel slijtage plekken zouden krijgen en wilden liever kwaliteit kopen. Leer gaat zeer lang mee, maar dan moet je het wel onderhouden, dat vinden wij geen probleem. Wij konden ook twee nieuwe leren banken kopen, maar wilden het liefste een hoekbank. Wij hadden het idee dat een hoekbank erg mooi zou staan in onze woonkamer en wij hadden genoeg ruimte voor een leren hoekbank.

Een prachtige leren hoekbank gekocht bij mokana Meubelen

Mijn vriendin en ik besloten om verschillende bedrijven in de buurt te bezoeken, maar vonden niet een hoekbank die wij allebei mooi vonden. Wij hadden vier bedrijven bezocht, maar konden het niet eens worden. Online zochten wij daarna verder naar een leren hoekbank en kwamen toen de website van mokana Meubelen tegen. Op de website vonden wij verschillende leuke artikelen en zagen wij een bank die wij allebei mooi vonden. Wij wilden graag de bank eerst bekijken en dat was mogelijk in de showroom. Hier werden wij vriendelijk ontvangen en wij zagen dat dit bedrijf een zeer groot assortiment heeft. Wij vonden ook de leren hoekbank die wij op de website hadden gezien en besloten om deze bank te kopen. Wij vonden de bank erg mooi en konden er een goede prijs voor betalen.

Een stoere en robuuste bank

De leren hoekbank was niet op voorraad, maar wij vonden het geen probleem om een paar maanden te wachten. De bank werd vorige week geleverd en staat nu in onze woonkamer. Wij zijn erg blij met de stoere en robuuste bank en vinden dat wij een goede aankoop hebben gedaan. Voor het kopen van een leren hoekbank raden wij mokana Meubelen aan.

  • Dit bedrijf verkoopt veel leuke meubels en heeft een groot assortiment
  • Het is mogelijk om de artikelen in de showroom te bekijken
  • Wij werden vriendelijk geholpen door de medewerkers
  • Wij zijn erg blij met onze aankoop