Close

11-10-2018

Een beter milieu begint bij b-keus witgoed

Als je enigszins bezorgd bent om het milieu en onze planeet, dan kun je altijd je steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat we met z’n allen nog lang van deze planeet kunnen genieten. Recycling is een belangrijk onderdeel van een gezond en goed milieu. Des te minder we weggooien, des te minder we het milieu belasten. Recyclen kan op vele verschillende manieren. Je kunt je glazen naar de glasbak brengen, je afval scheiden, producten kopen van recyclebaar materiaal, et cetera. Maar wat we ook vaak zien in deze maatschappij is dat producten die niet 100% perfect zijn worden afgedankt. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de voedselindustrie, dan zie je dat alleen de perfecte appels, tomaten en paprika’s in de supermarkt terecht komen, omdat consumenten altijd de beste producten uit het assortiment zoeken. Een appel met een gekke vorm, wordt daarom weggegooid. Maar je ziet dit fenomeen ook met apparaten zoals witgoed. Als een koelkast tijdens het transport een krasje krijgt, dan kan deze koelkast niet meer in de winkel worden verkocht. De consument koopt immers een nieuwe koelkast en verwacht dan ook nieuwe kwaliteit. Maar deze koelkast met een krasje functioneert uiteraard net zo goed als een koelkast zonder krasje. Het zou dan ook onzinnig zijn om een dergelijke koelkast niet meer te gebruiken. Het enige punt is dat je deze koelkast in ieder geval niet meer hoeft te kopen voor de nieuwprijs. Daar kun jij je voordeel mee doen, want dergelijke koelkasten die zijn beschadigd worden nog steeds verkocht. Het gaat dan om b-keus witgoed. B-keus witgoed is dus witgoed, zoals bijvoorbeeld een koelkast, dat nieuw is. Het enige verschil met een nieuwe koelkast uit de reguliere winkel is dat de b-keus koelkast is voorzien van een beschadiging. Het is goed om te weten dat elke vorm van schade genoeg is om een apparaat uit het assortiment te halen. Dus een klein krasje dat nauwelijks zichtbaar is aan de zijkant of achterkant van een apparaat is genoeg om het desbetreffende apparaat als b-keus witgoed te verkopen. Dat bekent dus dat jij verschillende soorten witgoed kunt kopen die er in principe gewoon nog als nieuw uitzien, maar dan voor een lagere prijs. Daarnaast doe je het milieu dus ook een plezier door b-keus witgoed te kopen, want als niemand zou kiezen voor b-keus witgoed, dan moesten deze apparaten immers worden weggegooid of uit elkaar worden gehaald. Voor elke b-keus koelkast die niet wordt verkocht moet er vervolgens ook weer een nieuwe worden geproduceerd. Dus als je zowel jezelf als je portemonnee een plezier wilt doen, kies dan altijd voor b-keus witgoed. Je vindt verschillende soorten b-keus witgoed op de site van dewitgoedoutlet.nl.

Bekijk het b-keus witgoed via de site

Als je nog nooit van b-keus witgoed hebt gehoord en nieuwsgierig bent wat je daar dan zoal van mag verwachten, dan is het verstandig om gewoon even naar de site van dewitgoedoutlet te surfen. Daar kun je dan in alle rust het assortiment bekijken. Je ziet dan ook meteen wat de nieuwprijs is van het desbetreffende apparaat en wat jij er voor moet betalen als je het zou kopen via dewitgoedoutlet.nl. De kortingen liegen er ook niet om en kunnen oplopen tot wel honderden euro’s.

De voordelen van dewitgoedoutlet.nl

Mocht je precies willen weten wat je voordeel is, dan kun je hieronder meer lezen over de vele voordelen van DeWitgoedOutlet.nl

  • Gratis bezorgd in heel Nederland.
  • Voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Betalen bij levering
  • Niet goed? Geld terug!
  • Bestelde apparaat gratis aangesloten