Close

20-09-2018

Een bedrijfspand laten bouwen

Al jaren heb ik een bedrijf dat gespecialiseerd is in interieur, decoratie en meubels voor in huis. Wij richten ons op het luxe segment en hebben veel welvarende klanten. Wij onderscheiden ons door onze unieke producten en hoge kwaliteit. Een aantal jaar geleden tijdens die crisis moesten wij noodgedwongen verhuizen naar een industrieterrein. Het waren moeilijke jaren en wij moesten flink bezuinigen. Een van de kosten waar we op konden besparen was de huur van ons pand. We zaten daarvoor in een mooi grachtenpand, maar ook de huur was erg hoog. Het pand was prachtig, maar wij konden de hoge kosten niet meer opbrengen. Door de verhuizing kwamen we iets buiten de stad in een pand dat niet bij ons image paste, maar ik ben blij dat we het gedaan hebben. Gelukkig gaat het de laatste twee jaren met het bedrijf weer erg goed, ook al merkten we wel dat veel oude klanten ons nieuwe pand niet bezochten. Een gedeelte van de klanten is wel trouw gebleven, maar ook zij zeiden dat ze ons oude pand misten. Toen het weer beter met het bedrijf ging wilde ik graag verhuizen naar een andere locatie, in een pand dat bij ons merk paste. Als we geen geschikt pand konden vinden, dan was een bedrijfspand laten bouwen ook een optie. Eerst gingen we opzoek naar een pand in de buurt. Helaas werd ons oude bedrijfspand al door een ander bedrijf gehuurd, want dat was een goed alternatief. We wilden graag een pand in de omgeving, omdat veel van onze klanten dicht in de buurt wonen. We hadden al een aantal locaties bezocht, maar waren niet blij met het aanbod. Daarom besloten we om te onderzoeken of een bedrijfspand laten bouwen ook mogelijk was.     

BBAN bouwbegeleiding hielp ons met een bedrijfspand laten bouwen

We zochten een aantal bedrijven dat ons kon helpen met een bedrijfspand laten bouwen en kwamen onder andere via zakelijk.bban.nl uit bij BBAN bouwbegeleiding. Dit bedrijf sprak ons aan, omdat ze veel ervaring hadden en een groot netwerk. Zij konden bijna het hele proces van een bedrijfspand laten bouwen uit handen nemen, zodat ik me kon richten op de groei van mijn bedrijf. We lieten een ontwerp maken voor een pand om te zien wat de mogelijkheden waren. Iedereen in het bedrijf gaf de voorkeur hieraan en toen het ook financieel mogelijk bleek besloten we om een bedrijfspand te laten bouwen. Met de hulp van BBAN bouwbegeleiding hoefde we ons geen zorgen te maken over de bouw, want daar hadden we toch weinig verstand van.

Ons pand past goed bij ons imago

BBAN bouwbegeleiding hielp ons van de start tot het einde van de bouw. Zo hielpen ze ons met een bouwaanvraag, het bouwbestek, de aannemersselectie en verzorgden ze de nazorg. Ondertussen hielden we regelmatig contact en werden we geïnformeerd bij elke belangrijke verandering en vordering. We kozen ervoor om het op deze manier te doen, want wij wilden zelf zo min mogelijk doen en BBAN het bedrijfspand laten bouwen. Tussendoor hadden we verschillende bezichtigingen, zodat we konden zien hoe de bouw van het pand vorderde. Wij zitten nu een aantal maanden in het pand en wij zijn er erg blij mee. Wij krijgen veel positieve reacties van klanten en het pand past goed bij ons imago.

Als je een bedrijfspand laten bouwen wilt, dan is BBAN bouwbegeleiding een goede partner.

  • Zij kunnen alles voor een bedrijfspand laten bouwen uit handen nemen
  • Hebben een groot netwerk en werken met vakmensen
  • Kunnen veel kortingen afdingen
  • Zorgen ervoor dat je als ondernemer je kunt richten op je bedrijf