Close

13-05-2021

Draag jij graag spirituele sieraden?

Een sieraad kun je dragen puur omdat je het mooi vindt, maar spirituele sieraden bieden meer. Ze zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, de edelstenen of kristallen die er in verwerkt zitten hebben ook een bepaald effect op mensen. Sommige stenen hebben bijvoorbeeld een kalmerende werking, andere geven je juist kracht. Spirituele sieraden draag je dus niet alleen om je outfit meer kleur te geven, maar ook om bijvoorbeeld je geestelijk welzijn te verbeteren. Of om sterker in je schoenen te staan. Bij Hart van Steen vind je oorbellen, kettingen, armbanden en ringen met bijzondere stenen en kristallen er in verwerkt.

Draag jij graag spirituele sieraden?

Werking van spirituele sieraden

Normaal gesproken als je een sieraad gaat kopen, dan kijk je vooral naar of je het mooi vindt of niet. En natuurlijk let je bij aankoop ook op de prijs. Maar zoek je spirituele sieraden, dan zou je focus moeten liggen op werking van de steen of het kristal. Natuurlijk moet je het sieraad ook mooi vinden, maar meestal voel je je automatisch aangetrokken tot die stenen en kristallen die echt bij jou passen. Wat spiritueel gezien goed voor jou is, zul je waarschijnlijk dus ook mooi vinden. Hoe zoek je nu uit welke spirituele sieraden voor jou een goede keus zijn? Er zijn verschillende manieren om ze in te delen, je kunt bijvoorbeeld kijken naar:

  • het sterrenbeeld waar ze bij passen
  • de geboortemaand waar ze bij horen
  • de werking die ze op jouw geestelijk welzijn hebben
  • de elementen die ze representeren

Doordat het heel persoonlijk is, kan het best lastig zijn om voor een ander een dergelijk sieraad uit te kiezen. Je moet iemand goed kennen om te kunnen bepalen welke spirituele sieraden goed zouden zijn voor hem of haar. Maak nooit te snel een keus, maar kijk goed naar de verschillende eigenschappen. Zo kan het echt een belangrijke accessoire voor iemand worden.

Duidelijk uitgelegd

Als je bij Hart van Steen kijkt naar de diverse spirituele sieraden die zij aanbieden, dan vind je bij ieder sieraad een duidelijke omschrijving. Zo is een ketting met een citrien kristal bijvoorbeeld ideaal voor mensen die stabiliteit en veiligheid zoeken in de materiële sfeer. Citrien trekt namelijk goede kansen aan en het brengt de juiste mensen op je pad voor professionele ontwikkeling. Wil jij juist de spanning in je lijf en je geest verlichten? Dan doe je er goed aan om te kiezen voor spirituele sieraden waarin agaat edelstenen verwerkt zijn. Agaat werkt kalmerend en harmoniserend, het geeft je rust en geleidelijk ook meer kracht. Ben jij geboren in de maand februari en wil je een sieraad dragen met jouw geboortesteen? Dan kies je voor de amethist. Zo is er voor iedereen dus een passende edelsteen of kristal te vinden. Weet jij niet goed wat je moet zoeken? Vraag dan gerust eens de mensen van Hart van Steen om advies. Zij weten precies welke spirituele sieraden passen bij iemands geboortemaand of sterrenbeeld. Ook kennen ze de werking van alle stenen goed, dus zoek jij iets wat ontspant, kracht geeft of jouw emoties meer opent? Vraag hen gerust om advies!