Close

10-01-2019

Dozen op maat laten maken voor nieuwe artikelen

Sinds een paar jaar heb ik een bedrijf in decoratie voor in huis. Ik had na mijn studie gewerkt voor een bedrijf dat decoratie verkoopt en werkte daar op de inkoopafdeling. Ik vond het erg leuk werk en ik heb daar veel geleerd. We werkten met 4 mensen op de inkoopafdeling en ik begon met het bestellen met het vaste assortiment. Zodoende leerde ik veel over het contact met de leveranciers, de voorraad bijhouden en internationale zendingen. Ik deed dit werk een jaar en vond het erg leuk om te doen. Ik moest veel werken met data over de verkopen en de voorraad. Hierna werkte ik ook een tijdje met het nieuwe assortiment. Elke winter en zomer was er een tijdelijk assortiment dat alleen die periode te koop was. Ik werkte veel met nieuwe artikelen die we aanpasten, en moest inschattingen maken van de verkopen. Het bedrijf werd uiteindelijk overgenomen door een ander bedrijf, hierdoor moesten ze snijden in het personeelsbestand. Ik kon een regeling treffen en besloot om weg te gaan bij het bedrijf. Ik heb hierna een aantal jaar voor andere bedrijven gewerkt in andere functies, maar 3 jaar geleden besloot ik om mijn eigen bedrijf te beginnen. Het leek mij leuk om mijn eigen bedrijf te hebben en ik ben klein begonnen. Het bedrijf is snel aan het groeien en ik verkoop veel verschillende artikelen. Voor een nieuwe groep artikelen wilde ik graag dozen op maat laten maken. Deze artikelen ga ik alleen per stuk verkopen en had hier nog geen dozen voor. Door de dozen op maat te laten maken kan ik mijn logo op de dozen zetten en hebben de dozen het juiste formaat. Ik wil over twee weken beginnen met de artikelen te verkopen.      

Dozen op maat laten maken bij Dozenlatenmaken.nl

Ik zocht naar verschillende bedrijven waar ik dozen op maat kon laten maken, zodoende kon ik de prijzen en de voorwaarden vergelijken. Aangezien het nieuwe artikelen zijn, weet ik nog niet hoeveel ik ga verkopen. Daarom wilde ik graag kleine aantallen bestellen. Ik had een ontwerper een ontwerp voor de dozen laten maken. Het ontwerp vind ik erg mooi en bevat alle nodige informatie en mijn logo. Ik vroeg aan verschillende bedrijven een prijsopgave en wat de minimale besteleenheid was. Van alle bedrijven kreeg ik een opgaven, maar het bedrijf Dozenlatenmaken.nl leek mij het beste. De prijs voor de dozen op maat laten maken was erg goed bij dit bedrijf. Ik kon hier de dozen in kleine aantallen bestellen, deze aantallen kwamen overeen met wat ik in gedachten had. Ik kon ook verschillende soorten dozen kiezen en ook de dikte van de dozen. Aangezien de artikelen zwaar zijn, leek het mij verstandig om dik karton te gebruiken. Via de website van Dozenlatenmaken.nl kon ik de juiste dozen selecteren en het ontwerp uploaden. Ik koos de aantallen die ik in gedachten had en plaatste daarna mijn bestelling. Dozen op maat laten maken via de website https://www.dozenlatenmaken.nl/dozen-op-maat was erg gemakkelijk.Het zou ongeveer 8 werkdagen duren voordat ik de dozen binnen zou krijgen.   

De dozen zijn klaar

Gisteren kreeg ik de dozen binnen en ik ben blij met het resultaat. De dozen zijn van goede kwaliteit en de bedrukking is erg mooi. Als je dozen op maat wil laten maken dan is Dozenlatenmaken.nl een goede keuze.

  • Ik kon hier goedkoop de dozen bestellen en ik kleine aantallen
  • Via deze website kan je gemakkelijk dozen op maat laten maken
  • De dozen zijn van goede kwaliteit en de bedrukking is mooi