Close

14-06-2017

Door Lapland reizen? Dat is absoluut de moeite waard

Bent u toe aan een echte unieke en spectaculaire vakantie? Kijk in dat geval even op xplorethenorth.nl. We bieden u bijzondere tripjes naar landen waar u wellicht nog helemaal niet bekend mee bent. Want zeg nu zelf, de kans is groter dat u naar Italië, Griekenland of Turkije gaat dan naar landen in Scandinavië. En dat vinden we zonde want Lapland reizen zijn in onze ogen onvergetelijk. Als u echt van de zon houdt, dan raden we Lapland reizen toch maar af. Ook al kunt u prima in de zomer naar Lapland reizen om daar te genieten van het aangename klimaat. Het zal er uiteraard niet zo heet worden als in het Mediterrane gebied. Toch is er ook een grote groep mensen voor wie Lapland reizen juist erg interessant zijn. Dit gebied is niet enkel geschikt als bestemming voor de zomer maar ook voor de winter. Sterker nog, in dit sneeuwrijke gebied hebt u juist tussen september en april de grootste kans om een uniek fenomeen te aanschouwen: het Noorderlicht. Tijdens de Lapland reizen die we voor u geheel op maat kunnen samenstellen zal dit natuurfenomeen zeker opgenomen worden in het reisprogramma. Op onze website kunt u alles lezen over het ontstaat van dit licht en kunt u lezen wat de beste cameratechnieken zijn om het licht vast te leggen.

Uw Lapland reizen bereiden wij alvast tot in de puntjes voor

Ziet u onze Lapland reizen zitten en wilt u graag weten wat uw opties zijn? Kijk dan bij onze Lapland reizen op onze website. U zult zien dat we voor jong en oud interessante rondreizen aanbieden.

  • Kies voor een reis van een lang weekend, een midweek of bepaal zelf hoe lang u rondtrekt.
  • Wilt u rondreizen door deze streek of een chalet huren voor de tijd dat u hier op vakantie bent? We regelen de overnachtingen en het vervoer van te voren.
  • Huur sneeuwscooters en trek van cabine naar cabine. Wist u dat u tevens prachtige reizen door dit winterse landschap kunt maken op een slee getrokken door huskyhonden?

Ook ver buiten Lapland zijn reizen bij ons te boeken. Zo kunt u op een cruiseschip dat eigenlijk een ijsbreker is helemaal naar Spitsbergen afvaren. Onderweg hebt u de kans om onder andere walvissen, walrussen en ijsberen te zien. We zijn een kleinschalige onderneming die graag authentieke Lapland reizen aanbiedt. Het is daarom aanbevolen om ruim op tijd te beginnen met het uitzoeken van uw Lapland reizen. We werken dankzij onze betrokkenheid in deze regio veel samen met verhuurders en kunnen u daarom vrijwel overal onderbrengen tegen aantrekkelijke prijzen.

Vier kerst in het hoge noorden, dichtbij de woning van de Kerstman

Laat u verleiden door de prachtige foto’s en video’s die u op de website van Xplore the North kunt vinden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We horen graag van u wat u in gedachten hebt. Op welke data u bijvoorbeeld deze reizen zou willen maken, wat uw budget is en welke activiteiten u per definitie wilt gaan doen. We zijn telefonisch en per mail bereikbaar en u kunt ons tevens opzoeken in Melle, een plaats nabij Gent in België. Maak er eens een actieve vakantie van en neem uw ski’s en snowboard mee. Langlaufen is in het hoge noorden volkssport nummer één dus er zijn plekken genoeg waar u de natuur op houten latten kunt verkennen. Hebt u het koud gekregen van uw tochten in het koude deel van Europa? Spring dan bij terugkeer snel in de sauna want dit is vrijwel altijd een standaardonderdeel van elk huisje dat u kunt huren in Lapland!