Close

12-02-2018

Digitaal bloemen behang

Er is in de wereld van het behang een verandering op komst. Steeds meer fabrikanten maken hun behang niet meer op traditionele wijze, met behulp van een offset, maar doen dat digitaal. Door met de computer te werken zijn tal van nieuwe, uitdagende ontwerpen mogelijk. Bloemen behang, dieren behang, natuur behang, het kan allemaal! Hoe werkt deze nieuwe manier van behang maken en wat zijn de voordelen?

  • Digitale afbeelding met pixels
  • Eenvoudig proces
  • Veel controle over het eindresultaat
  • Talloze mogelijkheden

Als we bloemen behang als voorbeeld nemen, dan kunnen we een aantal vragen beantwoorden. Veel consumenten vragen gelijk: hoe scherp is de afbeelding op het behang? Je hoeft je daarover geen zorgen te maken, het plaatje kan op een hoge resolutie worden afgedrukt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van pixels, kleine hokjes in de stof die een bepaalde kleur hebben. Door al deze hokjes samen te voegen ontstaat het beeld. Hoe meer hokjes, hoe scherper het beeld. Op deze manier is het mogelijk om haarscherp bloemen behang te ontwikkelen, met een kleurrijke en complexe afbeelding. Deze manier van produceren heet verschillende voordelen. Om te beginnen is digitale productie heel eenvoudig. Je slaat de tussenstap over, waarin de kleuren op de stof worden aangebracht. Hierdoor is het mogelijk om veel sneller te produceren. Je hoeft immers niet na te denken over de technische mogelijkheden. Verder heb je veel een grote mate van controle over het eindresultaat. Je hoeft niet te gissen naar de kleur, maar ziet direct hoe het bloemen behang uit de printer zal komen. Iedere lijn is vooraf te bestuderen en aan te passen. Het is dus ook mogelijk om het ontwerp op het laatste moment te veranderen, of verschillende rollen behang te maken slechts een klein beetje van elkaar verschillen. Digitaal bloemen behang is goedkoop, praktisch en ziet er schitterend uit!

Bloemen behang in complexe vormen

Een laatste voordeel van digitaal produceren heeft betrekking op de mogelijke vormen. Met de traditionele methode is het relatief eenvoudig om kleur aan te brengen, maar zijn echte ontwerpen lastig te realiseren. Digitaal bloemenbehang kan op talloze manieren worden gedrukt. Het is mogelijk om uiterst complexe vormen te produceren, wat nooit mogelijk was geweest met de oude techniek. Daarbij gaat het niet alleen om het weergeven van een indrukwekkende afbeelding, maar ook om de combinaties van kleuren of de vorm van het behang. Ben jij benieuwd naar verschillende soorten bloemen behang? Surf dan eens naar http://urbanflowers.nl/interieurtrend-bloemenbehang/. Op die site krijg je meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Ook zie je in één oogopslag de volledige collectie. Je weet zo gelijk of deze soort behang bij jouw inrichting past.

Toepassing van natuurbehang

Natuur behang, waaronder ook bloemen behang, past perfect in een kamer die aansluit op de tuin. De tuin loopt op deze manier elegant over in het huis. Kies voor een soort behang dat aansluit op de bloemen in de tuin. Het is belangrijk om geen tegenstrijdigheid te creëren. Het is beter om wat subtieler te zijn, dan om te expressief te werk te gaan. Wil je graag wat extra hulp bij het uitzoeken van geschikt behang? Ga dan naar bovenstaande site en neem gelijk contact op met de klantenservice. Zij kunnen je helpen bij het uitzoeken, maar kunnen je ook informatie geven over een specifiek product. Zo is het mogelijk om meer te weten te komen over een product, voordat je dat aanschaft. Wil je meer lezen over Urban Flowers en de verschillende producten die zij maken? Dan vind je op de site een handig kopje!