Close

24-07-2018

Deze auto groothandel biedt een uitzonderlijk grote collectie aan

Een auto groothandel is niet zomaar de eerste de beste autodealer. Want een auto groothandel koopt, zoals de naam al zegt, in het groot in en kan daardoor aan meerdere bedrijfswagens tegelijkertijd aanbieden voor uw bedrijf. Zoekt u daarom naar een auto groothandel? Wilt u uw wagenpark vernieuwen dan wel uitbreiden? Of bent u hier helemaal niet vanuit zakelijk oogpunt maar juist omdat uw gezin toe is aan een wat ruimere en modernere auto? Een auto die weliswaar tweedehands is maar een stuk zuiniger en dientengevolge beter is voor het milieu? U zult keer op keer in onze auto groothandel te Heerlen slagen. En naast het feit dat u bij de auto groothandel van D. Theunissen diverse occasions kunt kopen vindt u er ook nog eens een keur aan gebruikte onderdelen van vele merken en modellen. Als u regelmatig aan uw auto sleutelt dan kan het waarschijnlijk geen kwaad om zo nu en dan een onderdeel te vervangen. Dat u daarom een origineel onderdeel zoekt is logisch: dat is het meest betrouwbaar. En ook dan hopen we dat u eens bij ons langskomt of onze website bezoekt. Want op dt-motors vindt u alle beschikbare gebruikte onderdelen en een overzicht van de wagens die u op dit moment bij ons kunt kopen. Wilt u trouwens uw huidige auto inruilen? Dat kan ook bij ons en dat bedrag kunt u vervolgens direct investeren in een wagen dat u bij onze auto groothandel hebt gevonden.

Vindt gebruikte onderdelen en auto’s op de site van deze auto groothandel

We hebben de objecten ingedeeld op diverse handige pagina’s zodat u tussen het gigantische aanbod van deze auto groothandel snel een keuze kunt maken. Maar we zijn een allround autobedrijf en daarom bent u ook welkom voor de volgende werkzaamheden:

  • Voor de onderhoud en reparatie aan de motor van uw (bedrijfs)wagen en ook aan uw motor. We bieden doorgaans de mogelijkheid om originele onderdelen te gebruiken tijdens deze reparaties zodat uw auto er weer zo goed als nieuw uit komt te zien.
  • In onze werkplaats vindt ook het herstel van de carrosserie plaats. U kunt denken aan het uitdeuken van schade, lakken en verven of het in zijn geheel vervangen van een zijportier.
  • En ten slotte is het de ideale auto groothandel in Limburg voor de aankoop van gebruikte auto’s en auto-onderdelen.

Wij zijn aangesloten bij ARN Nederland en dat wil zeggen dat we op een correcte en uiterst duurzame wijze recyclen. We dragen op deze manier ons steentje bij aan de instandhouding van een schoon milieu. Ook zijn we een erkend bedrijf bij het RDW zodat we u bij het inruilen direct een vrijwaringsbewijs kunnen uitschrijven en meegeven. U bent niet langer aansprakelijk en u hoeft geen wegenbelasting meer te betalen. Vergeet overigens niet om dan ook direct uw autoverzekering op te zeggen of over te zetten op de occasion die u bij onze auto groothandel het gekocht.

Kom gerust eens bij ons langs zodat u een proefrit kunt maken

Wij handelen altijd eerlijk en conform de actuele marktwaarde van de auto die u wilt inruilen. Dat betekent dat u op eerlijke prijzen kunt rekenen, ook voor de losse gebruikte onderdelen. Wacht dus niet langer maar neem vandaag nog een kijkje op onze website en ook op Facebook want daar vindt u informatie over onlangs binnengekomen tweedehandse auto’s. Neem vervolgens contact met ons op door te mailen of te bellen. U bent ook altijd welkom op locatie, op de site vindt u vanzelfsprekend het bezoekadres en onze openingstijden. Wellicht zien we u snel!