Close

06-10-2019

De verschillende stellingen voor een magazijn

Als je orde wilt aanbrengen in een magazijn, dan is het van belang dat je stellingen plaatst. Maar het is vooral ook belangrijk dat je kiest voor de juiste stellingen van L.P Petersen. Voor grote artikelen heb je immers andere magazijnstellingen nodig dan voor kleinere artikelen. Mocht je met pallets werken, dan is het logisch dat je ook gebruik maakt van palletstellingen. Maar het is niet alleen het soort stellingen dat je gebruikt dat belangrijk is, want het draait vooral ook om de positionering. Door de magazijnstellingen goed neer te zetten, kun je zo efficiënt mogelijk gebruik maken van de ruimte die je hebt. Als je een relatief klein magazijn hebt, dan moet je natuurlijk zo effectief mogelijk gebruik maken van de beperkte ruimte die je hebt. Als het zo is dat je heel veel ruimte hebt, dan is het juist weer van belang dat je deze ruimte optimaal benut. Efficiëntie is dan vooral heel belangrijk. Medewerkers moeten snel alles kunnen vinden en ook snel door het magazijn kunnen bewegen. Werken met gangpaden is dan bijvoorbeeld een goed idee en deze gangpaden kun je creëren door de stellingen op een bepaalde manier neer te zetten. Mocht je ook met pallets werken in een dergelijk groot magazijn, dan is het ook van belang dat er voldoende ruimte is tussen de verschillende stellingen. je wilt immers met de heftruck door de gangpaden kunnen rijden en je wilt ook dat deze heftruck met pallet en al de juiste bewegingen kan maken. Je kunt dan wel nauwe gangpaden creëren, zodat je meer ruimte benut voor het plaatsen van stellingen, maar als je er vervolgens geen pallets op kunt zetten, dan heb je daar niet zoveel aan. Dit zijn allemaal zaken waar je dus rekening mee moet houden. Voor de verschillende soorten stellingen die je in een magazijn kunt plaatsen kun je terecht bij L.P. Petersen. Je kunt het volledige magazijn inrichten met de juiste magazijnstellingen van L.P. Petersen. Het is in ieder geval van belang dat je kiest voor stellingen van goede kwaliteit en wat dat betreft is L.P. Petersen een uitstekende keuze. Je kunt er terecht voor verschillende soorten magazijnstellingen. Hierbij kun je onder andere denken aan:

  • Palletstellingen
  • Legbordstellingen
  • Grootvakstellingen

Deze verschillende magazijnstellingen kun je uiteraard ook met elkaar combineren om zo verschillende artikelen in het magazijn te kunnen stallen. Dus als je nieuwsgierig bent, kom dan vooral even langs op de site van lppetersen.nl.

Koop zowel nieuwe als gebruikte stellingen bij L.P. Petersen

Magazijnstellingen zijn gemaakt van een robuust metaal en als zodanig gaan ze ook jaren mee. Er kan in een droge omgeving als een magazijn ook vrij weinig mee gebeuren. Daarom is het niet meer dan logisch dat magazijnstellingen worden hergebruikt. Dat is voor jou als klant uiteraard ook positief, want daardoor kun jij besparen op de kosten. Ideaal ook als je een volledig magazijn moet inrichten.

Vraag een offerte aan via de website

Als je wilt weten wat het je ongeveer gaat kosten als je een x aantal magazijnstellingen zou kopen bij L.P. Petersen, dan kun je via de site meteen ook een offerte aanvragen.