Close

05-02-2019

De schoonheidsspecialiste in Amstelveen helpt bij huidproblemen

Huidproblemen of een ouder uitziende huid kunnen grote schade brengen aan uw zelfvertrouwen. U wilt er immers goed uitzien, zodat u dit ook kunt uitstralen naar de buitenwereld. Wanneer u veel hinder ondervindt van uw huidproblemen, kunt u een afspraak maken bij een schoonheidsspecialiste in Amstelveen. Een schoonheidsspecialiste in Amstelveen heeft namelijk voor ieder probleem een gepaste behandeling, waardoor u snel van uw huidproblemen af bent. Jetty’s Beautysalon is een professionele schoonheidsspecialiste in Amstelveen. Wij leggen u graag uit wat onze schoonheidsspecialiste in Amstelveen voor uw huid kan betekenen en hoe u een afspraak met ons kunt maken. Daarnaast zullen wij ook meer vertellen over de behandelingen van onze schoonheidsspecialiste in Amstelveen, zodat u een goed beeld heeft van de mogelijkheden voor uw huid.

Een behandeling op maat bij onze schoonheidsspecialiste in Amstelveen

Een jong uitziende huid in stralende conditie is voor uw zelfvertrouwen van groot belang. Onze huid is een kostbaar bezit. Om haar gezond te kunnen houden staat de schoonheidsspecialiste in Amstelveen graag voor u klaar. Dit kan zowel voor een heerlijke schoonheidsbehandeling, maar ook als je hinder ondervindt van een probleemhuid. Hierbij kunt u denken aan:

  • Een ongebalanceerde huid
  • Gevoelige huid
  • Geïrriteerde huid

Een van de behandelingen van onze schoonheidsspecialiste in Amstelveen is de IMAGE Skincare. Bij deze behandeling gaat het om resultaat. Dit geldt zowel voor professionele huidverjonging als voor de paramedische huidverbetering. Om het resultaat te optimaliseren wordt er samen met de schoonheidsspecialiste in Amstelveen gekeken naar welke behandeling aansluit op uw huidige wensen en behoeften. Met één van onze productspecialisten worden alle mogelijkheden doorgenomen, om vervolgens vast te stellen welke behandelingen nodig zijn. Elk huidtype is immers anders en behoeft een andere behandeling. Daarom brengen wij eerst uw huidproblemen in kaart en kiezen wij van daaruit de producten om mee te werken. Alle producten bevatten een mix van organische ingrediënten met therapeutische resultaten geeft passie terug aan uw huid. De behandeling geeft uw huid een boost zonder chemische bestanddelen. Onze overige producten zijn tevens op onze website terug te vinden, die u via ons kunt aanschaffen. Hiervoor is echter wel een intakegesprek noodzakelijk, zodat we kunnen bepalen welke producten het beste bij uw huid passen. Als u met ons in contact komt voor een afspraak, kunnen wij u altijd meer vertellen over onze producten en de voordelen ervan. Natuurlijk kunt u het ook direct ervaren door een afspraak te maken met onze schoonheidsspecialiste in Amstelveen. Zo kunt u even een moment voor uzelf pakken waarbij niet alleen wordt gewerkt aan uw huidproblemen of huidverjonging, maar u ook een moment heeft om geheel te ontspannen.

Wij spelen op de behoefte van uw huid in

Jetty’s Beautysalon is het adres waar u moet zijn voor een professionele huidverzorging. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied, waarbij we de nodige kennis hebben opgedaan over de verschillende behandelingen en de producten van IMAGE Skincare. Wij werken met de producten omdat deze allemaal van goede kwaliteit zijn en er voor ieder huidtype een goed product in de productlijn te vinden is. Hierdoor kunnen wij altijd op de behoeften van uw huid inspelen. Zo bent u altijd verzekerd van het beste eindresultaat en zal uw zelfvertrouwen een enorme boost krijgen. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw huid? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.jettysbeautysalon.nl/. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Tevens kunt u zich via deze website ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Lees meer…