Close

05-02-2018

De Meerpaal: beste snackbar Westland

Afgelopen jaar ben ik verhuisd naar Den Haag. Oorspronkelijk kom ik uit het noorden van het land, dus dat was even wennen. Het leven gaat snel, mensen zijn druk en de omgeving valt tegen. De eerste paar weken heb ik mezelf regelmatig voor de kop geslagen. Ik wist niet of de goede baan dit allemaal waard was. Toen op een avond, na ongeveer een maand, nam ik op vrijdag een omweg naar huis. Die weg leidde me langs snackbar ‘De Meerpaal’ aan de Voorstraat. Ik had zo vlak voor het weekend geen zin om te koken, dus ging naar binnen voor een snelle hap. Toen ik weer naar buiten liep was ik overtuigd: dit was de beste snackbar van de wijk, wat heet: de beste snackbar van het Westland! Wat maakte de Meerpaal voor mij tot een succes?

  • Heerlijk eten
  • Aardige bediening
  • Een uitgebreid menu
  • Een gezellig ontmoetingspunt
  • Veganistische snacks

Ik had die avond één van de lekkerste burgers die ik in tijden geproefd heb. Hij was niet tot middenin doorbakken, zoals je ze meestal krijgt, maar had precies lang genoeg in de pan gelegen. Heerlijk mals vlees en een verrukkelijke saus. Daarbij was de bediening erg vriendelijk. Ik was gewend geraakt aan rennende mensen, die amper opkeken als ik een praatje wilde maken, maar dat was bij deze fijne snackbar in het Westland geen enkel probleem. Ik werd vriendelijk geholpen en mijn bestelling kwam zeer rap op tafel. Ik ben in de weken daarop regelmatig teruggeweest en heb verschillende items van het menu geprobeerd. De Meerpaal blijkt een uitgebreid menu te hebben, met onder meer gezonde broodjes en heerlijke schotels. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: voor mijn gevoel ligt de beste snackbar van het Westland aan de Voorstraat!

Snackbar Westland met veganistische snacks

Ik ben zelf niet veganistisch, maar mijn vriendin wel. Ik was daarom blij verrast met de veganistische snacks van deze snackbar. In het Westland ben ik die mogelijkheid verder nog niet tegengekomen. Ik heb de oesterzwamkroket al geprobeerd. Een heerlijke krokante snack met een eigenzinnige smaak. Tijdens mijn volgende bezoek probeer ik mogelijk the Dutch Weed Burger, de zeewierburger die misschien wel bekend in de oren klinkt. Ik vind het goed dat de mogelijkheid er is, zodat mijn vriendin ook kan genieten van een aantal lekkere snacks. We zijn samen in de middag langsgegaan voor een lekkere bak koffie; ook dat was prima geregeld. Deze snackbar is meer dan een friettent. Het is ook een ontmoetingsplek, waar je tegen het eind van de werkdag gezellig met vrienden gaat zitten. Deze snackbar in het Westland heeft ervoor gezorgd dat ik wat beter kan aarden in mijn nieuwe omgeving. Natuurlijk, alles went op termijn, maar een plek waar je lekker kunt eten is mooi meegenomen. Neem eens een kijkje op http://www.snackbardemeerpaal.nl/index.php/cafetaria-den-haag/. Je vindt daar alle gerechten keurig op een rij en je kunt direct online bestellen. Ben je op zoek naar een snackbar in het Westland? Dan hoef je niet verder te zoeken!

Ingrediënten en informatie

Ben je benieuwd naar de ingrediënten van een gerecht, of wil je meer informatie over de samenstelling van een menu of schotel? Neem dan gerust contact op via de site. Zeker bij de veganistische snacks kan dat handig zijn, zodat je misschien weet waar je mee te maken hebt. Veel van de informatie is te vinden op de menukaart, maar bij vragen over specifieke gerechten kun je ook telefonisch terecht. Het is ook mogelijk telefonisch te bestellen, dus je kunt gelijk dan direct een bestelling achterlaten! Voor de beste snackbar in het Westland ga je naar De Meerpaal!