Close

25-12-2019

De beste plek voor flexwerken in Rotterdam

Veel ondernemers werken vanuit huis, en dat kan soms knap lastig zijn, bijvoorbeeld als je klanten wilt ontvangen maar in feite geen echt kantoor hebt. In dat geval kan flexwerken in Rotterdam of Amsterdam een oplossing zijn, namelijk in het gebouw van Easy Start Office. Easy Start Office is er voor ondernemers die niet alles vanuit huis willen doen en op zoek zijn naar een flexibele werkplek in één van deze twee steden. Het idee achter hun kantoren is dat ze ondernemers een plek bieden waar ze kunnen flexwerken in Rotterdam of Amsterdam, oftewel waar ze hun laptopje open kunnen klappen zonder dat ze er direct een volledig kantoor voor hoeven huren. Dit is al mogelijk voor een klein bedrag per maand. Bij Easy Start Office bieden ze drie verschillende pakketten. Twee daarvan zijn geschikt voor de ondernemers die van de fysieke werkplekken gebruik willen maken, dan wel flexibel, dan wel fulltime, en de goedkoopste optie is voor als je enkel het adres van Easy Start Office wilt kunnen gebruiken. Dit kan handig zijn voor ondernemers die liever niet hun eigen adres gebruiken als inschrijfadres bij de kvk. Misschien vind je jouw eigen adres niet zo professioneel ogen, omdat je bijvoorbeeld in een dorpje woont, hoe dan ook zijn de kantoren van Easy office waar je kunt flexwerken in Rotterdam en Amsterdam gevestigd op een professioneel ogend adres. Als je dat gebruikt als zakelijk adres op je facturen oogt het gelijk een stuk mooier naar je klanten toe.

Ander registratieadres voor de kvk

Er zijn genoeg ondernemers die op zoek zijn naar een adres dat vertrouwen en potentie uitstraalt, en dat vinden ze bij Easy Start Office. Ook als je daar geen gebruik wilt maken van de optie voor flexwerken in Rotterdam of Amsterdam kun je er terecht, namelijk voor een virtueel kantoor. Dit wil zeggen dat je enkel officieel als bedrijf op dat adres gevestigd bent, en niet fysiek. Dit heeft meerdere voordelen, namelijk:

  • Het adres straalt vertrouwen en potentie uit richting klanten.
  • Easy Start Office houdt voor jou je post bij en stuurt deze eventueel door.
  • Je kunt voor een kleine meerprijs ook flexwerken in Rotterdam of Amsterdam.

Een virtueel kantoor aanvragen bij Easy Start Office houdt dus in dat je een streepje voor hebt op je concurrenten, simpelweg doordat jouw bedrijf vanaf dat moment op een hele prominente locatie gevestigd is. Zelfs als dat in werkelijkheid helemaal niet het geval is zullen klanten denken dat je in Amsterdam of Rotterdam gevestigd zit. 

Flexwerken in Rotterdam met vergaderruimte

In de kantoren van easy Start Office vindt je diverse soorten plekken waar je kunt flexwerken in Rotterdam of Amsterdam. Het is echter goed om te weten dat ze ook over een vergaderruimte beschikken. Soms is het nu eenmaal nodig om met meerdere mensen om de tafel te gaan zitten om wat zaken te bespreken, en heb je dus een privé-ruimte nodig met een grote tafel. Easy Start Office heeft deze, en dus kun je daar je collega’s of klanten bij elkaar halen om het een en ander te bespreken. Voor veel ondernemers is dit de ideale toevoeging aan de optie voor flexwerken in Rotterdam en Amsterdam, doordat je nu eenmaal niet onder incidenteel vergaderen uitkomt, en dat doe je natuurlijk liever niet thuis. Vraag dus nu een virtueel kantoor met de optie tot flexwerken aan bij Easy Start Office, daarmee maakt jouw bedrijf een vliegende start!

https://easystartoffice.com/