Close

29-06-2017

De beste goochelaar huren die er is?

Mocht u op zoek zijn naar een manier om uw evenement net even wat interessanter te laten zijn, dan hebben we voor u de juiste oplossing. Kies voor een goochelaar huren. Een goochelaar huren is altijd een goed idee, welk publiek u ook maar voor u heeft. We hebben het dan natuurlijk niet over iemand die een konijn uit de hoge hoed kan toveren. Het gaat veel verder dan dat. De juiste persoon voor deze klus is Rich Magic. Deze man heeft al zoveel ervaring met goochelen en is hier al zo ver in, dat het alleen al om die redenen een goed idee is om te kiezen voor een goochelaar huren. Wat zijn onder andere de voordelen van het huren van deze man:

  • Professioneel en betrouwbaar
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Houd rekening met uw wensen

Natuurlijk heeft hij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Hij garandeert tevens dat zijn optreden succesvol zal zijn. Wilt u hem gelijk boeken? Check dan de website.

Niet zomaar een goochelaar huren

Een tijdje geleden werd voorspeld dat het televisie kijken steeds meer afneemt, maar de praktijk laat echter anders zien. Er zijn nog steeds elke avond programma’s die zeer hoog scoren. Ze hebben kijkcijfers die in de miljoenen lopen, en dat is toch echt behoorlijk veel. Eén van de programma’s die veel wordt bekeken is er één waarin een heel divers talent een podium wordt aangeboden. Vooraf weten we niet wie het precies is, welke kunsten er vertoond gaan worden en hoe goed de persoon in kwestie is. Dat maakt het vaak ook zo vermakelijk. Maar er zitten zeker mensen tussen die geboren zijn met een bijzonder talent. Zo waren er laatst 2 mensen op het podium te vinden die deden aan mindreading. Het is natuurlijk altijd even afwachten hoe goed ze zijn, maar achteraf kunnen we stellen dat ze verbazingwekkend goed waren. Het lukte ze om de gedachten te lezen van mensen. In een andere buitenlandse versie liet een man random een paar mensen naar voren halen die door de jury uit waren gekozen. Ze moesten bepaalde vragen beantwoorden waar ze het antwoord niet op konden weten. Ze moesten bijvoorbeeld gokken hoeveel albums één van de juryleden had verkocht en hoelang de carrière van één van hen al duurde. En al die getallen bij elkaar vormden ook weer het antwoord op andere vragen. Het was fascinerend om naar te kijken. Wie vaak dit soort programma’s kijkt, die weet dat er een grote vraag is naar mensen die dergelijke dingen kunnen. Het is ook niet voor niks dat een bekende illusionist een eigen programma heeft gekregen in ons land. Maar er zijn ook minder bekende mensen die het zeer goed doen, neem bijvoorbeeld Rich Magic. Het is een goochelaar die tevens aan mindreading doet. Hij is hier zeer goed in. Waar u hem kunt vinden? U kunt deze goochelaar huren voor evenementen. U kunt bijvoorbeeld een goochelaar huren voor het kinderfeestje van uw kind of tijdens een diner voor volwassenen. Het leuke is dat hij zowel jong als oud weet te boeien.

Indrukwekkende referenties

Kiest u voor deze goochelaar huren, dan kiest u voor een bak aan ervaring. Hij heeft maar liefst 15 jaar ervaring in dit vak. Hij heeft overigens ook niet de minste referenties op zijn naam staan. Voorbeelden zijn BNN, de Rabobank en Shell. Ook dat laat zien dat hij een ster is in zijn vak. Mocht u een bijzondere avond willen beleven, dan moet u echt deze goochelaar huren. Lees meer…