Close

14-03-2018

Dankzij ons bouwkundig advies zal ieder project slagen

Zoekt u naar bouwkundig advies voor een particulier project? Wilt u bijvoorbeeld uw huis renoveren of zelfs een compleet nieuw huis laten bouwen? Dan kunt u daar als leek natuurlijk wel enig bouwkundig advies bij gebruiken. U zoekt misschien naar een architect dat uw droom op papier kan zetten en naar een aannemer dat snel kan beginnen met de bouwwerkzaamheden. Als u dan op bban.nl kijkt dan zult u zien dat u nu eindelijk een bedrijf hebt gevonden dat u van bouwkundig advies kan voorzien. Daarbij gaan we kritiek niet uit de weg. Als uw idee schier onmogelijk blijkt te zijn dan zijn er vast en zeker aanpassingsmogelijkheden waarbij u wellicht genoegen moet nemen met een ander, meer realistisch idee. Ook daar geven we u bouwkundig advies over. Wij kennen de huidige technieken en werken nauw samen met diverse aannemers- en bouwbedrijven, ook bij u in de buurt. We kennen de toparchitecten op een duimpje en brengen u daar graag mee in contact. Ook tijdens en zelfs na de bouw mag u op ons bouwkundig advies blijven rekenen. We voeren inspecties en controles uit en grijpen tijdig in. Het is immers wel zo prettig om een volleerd deskundige achter de hand te hebben tijdens de bouw van het huis waar u de rest van uw leven in zou willen gaan wonen. Ook voor de MKB staan we trouwens klaar. We helpen u namelijk net zo graag bij de bouw van een kantoorpand of winkelpand. Wij begrijpen als geen ander dat bouwkundig advies dan ook zeer waarschijnlijk als geroepen komt!

Naast bouwkundig advies zorgen we ook voor de daadwerkelijke bouw

Met ons bouwkundig advies hebt u de kennis en kunde achter de hand om ieder project, zowel voor particulieren als voor MKB’ers moeiteloos tot een goed einde te brengen. Wij houden ons erg veel bezig met duurzame bouwmaterialen en aansluitingen. Vergeet die gasaansluiting en kies ervoor om op groene energie te koken zoals op een inductieplaat. Wilt u ook direct een flink aantal zonnepanelen op het dak van het huis of bedrijfspand neerleggen, of zelfs in uw eigen achtertuin? Ook daar willen we u bouwkundig advies over geven en ook dan brengen we u in contact met mensen die dergelijke panelen verkopen en installeren. Want we zoeken niet alleen naar de architect die zo goedkoop mogelijk de schetsen en bouwtekeningen kan aanleveren of naar een bouwbedrijf dat vlug te werk gaat, u moet ook een hele hoop andere zaken regelen.

  • We geven u daarom ook bouwkundig advies bij de aanvraag van bijvoorbeeld een bouw- of kapvergunning bij de gemeente,
  • U mag trouwens altijd kiezen en daarom stellen we graag een aannemersselectie voor u op,
  • U wilt dat het complete bouwbestek op orde is. Reken wederom op ons deskundig bouwkundig advies!

In heel Nederland staan we voor u klaar

Weliswaar bevindt ons kantoor van BBAN zich in Amersfoort, dat neemt niet weg dat geen landelijke dekking kunnen geven. Wij blijven onszelf continu bijscholen en leren op evenementen en jaarbeurzen niet alleen nieuwe klanten kennen, we komen er ook in contact met aannemers, architectenbureaus en ingenieurs. Wellicht dat we u daar ook eens tegenkomen, op onze website vindt u de data en locaties. En anders kunt u snel een afspraak maken bij ons op kantoor. Vergeet dus niet om even te bellen of te mailen bij prangend vragen en om onze sociale media te bezoeken. Daar kunt u heel wat inspiratie vandaan halen en het is de ideale manier om de laatste bouwprojecten op de voet te volgen.