Close

15-12-2018

Containerverhuur Enschede, doe je bij Olde Kalter

Containerverhuur Enschede en Olde Kalter zullen vaak in een adem genoemd worden, want in de regio Twente is Olde Kalter geen naam, maar een begrip. Wie aan renovatie doet, denkt aan containerverhuur Enschede en daarmee meteen aan Olde Kalter. Het is een familiebedrijf, dus met wat geluk ken je iemand die wel iemand van de familie kent wat het huren van een container ook nog eens een perfect moment maakt voor een praatje. Je kunt bij Olde Kalter terecht voor alle types container die je maar kan bedenken. Of het nu gaat om

  • Bouwafval
  • Hout
  • Tuinafval

Je kunt bij containerverhuur Enschede een container huren. De maat? Die bepaal je ook zelf. Want je kunt containers tot 30m3 huren en indien nodig kan je zelfs een gesloten container huren. Wanneer je de bestelling plaatst voor 11:00 uur heb je de container binnen achtenveertig uur op je stoep geleverd. Daarbij werken ze bij Olde Kalter ook gewoon op zaterdag, dus kan je zelfs op zaterdag je container laten leveren of ophalen. Het maakt ook niet uit of je een particulier bent of bij een bedrijf werkt, want ze komen de container naar wens gewoon leveren. Containerverhuur Enschede werkt met scherpe prijzen en flexibele tijden. Wil je meer weten over de containerverhuur Enschede? Kijk dan op de website van Olde Kalter; oldekalter-hgl.nl.

Containerverhuur Enschede – in Hengelo

Hoezo containerverhuur Enschede, Olde Kalter zit toch in Hengelo? Ja het bedrijf is gevestigd in Hengelo, maar dat wil niet zeggen dat je geen containers kunt huren of ontvangen uit Enschede. Containerverhuur Enschede wil wellicht enkel zeggen dat ze in Enschede een opslag hebben met een groot aantal containers om binnen Nederland, maar zeker binnen de regio Twente containers te kunnen leveren aan iedereen die er een bestelt.

Welke container heb ik nodig?

Welke container je nodig hebt, is afhankelijk van de soort afval en wat je doet waarvoor je de container nodig hebt. Daarnaast is het ook nog eens afhankelijk van de locatie waar de container geplaatst moet worden. Want op een kleine ruimte zal je vaak een hefcontainer moeten plaatsen, deze kan je gemakkelijk kwijt op een parkeerplaats of een oprit, en is dus uitstekend geschikt voor de meeste huis- en tuinprojecten. Je kunt deze container met diverse inhoudsmaten bestellen. Heb je meer ruimte? Dan kan je wellicht verzoeken om een kabelcontainer, deze hebben een ruimer grondoppervlak, dus hier kan je veel meer in kwijt. De container kan daarnaast zowel open als gesloten geleverd worden. Ideaal dus als je een project hebt wat, wat langer duurt, en niet wilt dat andere mensen in je rotzooi gaan zitten rommelen. Daarnaast zijn er nog opslagcontainers, magazijncontainers en laadvloeren, deze worden vaak gebruikt voor tijdelijke opslag. Je kunt deze dus perfect gebruiken bij een iets groter bouwproject waar je dingen op moet slaan, maar niet de opslagruimte hebt. Houd er wel rekening mee dat het gebruik van een dergelijke container altijd op eigen risico is en dat je Olde Kalter niet aansprakelijk kunt stellen bij diefstal uit de containers. Dat zal bij het gebruik van de containers voor afval of bouwmaterialen die nog niet gebruikt zijn niet zoveel problemen opleveren, maar als het schilderij van je oma gestolen wordt uit een van de containers, dan is dat voor je eigen risico. Zorg dus voor de juiste sloten, en dat de containers niet op een locatie staan die inbraak in de hand zal helpen. Bij Olde Kalter huur je de container die bij je (bouw)project past, tegen een scherpe prijs. En voor opslag van huisraad, huur je het beste een opslagruimte.