Close

15-03-2019

Breng je magazijn op orde met de juiste magazijnstellingen

Als je een magazijn hebt, dan wil je daar ook graag alles in kunnen vinden wat je nodig hebt. Als je een tafel vol met lego hebt, dan kan het nog wel eens een tijdje duren voordat je het juiste blokje hebt gevonden. Als alles door elkaar heen ligt, dan moet je bijna letterlijk op zoek naar een naald in de hooiberg. Alleen is de naald in dit geval een legoblokje en de hooiberg bestaat uit een berg met lego. Als je deze lego echter op orde brengt en alle blokjes behorende bij de voertuigen en gebouwen waarvoor ze bedoeld zijn bij elkaar legt, dan gaat het zoeken opeens een stuk sneller. Zo is het in een magazijn natuurlijk ook. Als daar alles door elkaar ligt zonder enig systeem, dan kun je zo een middag kwijt zijn aan het zoeken naar de juiste artikelen die jij nodig hebt. En je weet hoe het gaat als je op zoek bent naar iets, want het zit altijd in de laatste doos. Maar als je een magazijn met een stuk of wat magazijnstellingen op orde brengt en als je gebruik maakt van labels en dergelijk om structuur aan te brengen, dan heb je je artikel in een mum van tijd gevonden. Je kunt wel nagaan dat het succes van een onderneming zeer afhankelijk is van de opgeruimdheid van een magazijn. Als je klanten immers snel wilt voorzien van de bestelde producten, dan moet je deze producten ook snel kunnen vinden. Dat is helemaal het geval in deze tijden waarin men vandaag iets bestelt en het morgen in huis wil hebben. Als je uren in een magazijn moet zoeken voor je een product kunt verzenden, dan is het al te laat. Je hebt immers niet uren de tijd en dus moet je de artikelen in een handomdraai kunnen vinden. Dat betekent dat niet alleen jij moet weten waar iets ligt, maar ook alle medewerkers in een magazijn. Het is onbegonnen werk om ze eerst allemaal te vertellen waar alles ligt en dat ze dat moeten onthouden. Beter is het om alles via een systeem te ordenen, zodat iedereen altijd alles kan vinden. Om ervoor te zorgen dat alles ook netjes opgeruimd kan worden, doe je er goed aan om magazijntellingen te plaatsen. Magazijnstellingen komen in verschillende soorten en maten, zodat je altijd al je artikelen kwijt kunt. Mocht je op zoek zijn naar magazijnstellingen voor jouw magazijn, dan kun je terecht op de site van europe-racking.nl.

Bestel verschillende magazijnstellingen via europe-racking.nl

Je hebt grote artikelen en kleine artikelen, je hebt af en toe te maken met partijen die je op een pallet wilt opslaan en soms moet je bijvoorbeeld een hele partij banden opslaan. kortom, er kan van alles zijn dat opgeslagen moet worden in een magazijn en waar je dus speciale magazijnstellingen voor nodig hebt. Bij europe-racking.nl kun je in ieder geval terecht voor verschillende soorten stellingen zoals:

  • Bandenstellingen
  • Grootvlakstellingen
  • Legbordstellingen

Iedere stelling is geschikt voor specifiek doeleinden. Mocht je niet precies weten welke magazijnstellingen jij het beste kunt gebruiken in jouw magazijn, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen met een medewerker van europe-racking.nl. Zij weten immers precies welke magazijnstellingen geschikt zijn voor welke artikelen en kunnen jou dan ook prima van professioneel advies voorzien.

Meer informatie vind je terug op europe-racking.nl

Als je meer wilt weten over Europe Racking of over de verschillende magazijnstellingen, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website. Daar vind je namelijk per stelling zeer veel informatie over het gebruik en de montage.