Close

19-04-2018

Binnen vierentwintig uur uw sloopauto verkopen?

Heeft u een ongeluk gehad met uw wagen en is deze daardoor niet meer te repareren omdat de kosten van de reparatie hoger uitvallen dan de actuele waarde van uw wagen? Dan betekent dit dat u waarschijnlijk op zoek zult moeten gaan naar een nieuwe wagen. Dit is voor veel mensen een hele uitgave en vandaar dat wij u graag willen wijzen op de mogelijkheden die wij u te bieden hebben wanneer het gaat over uw sloopauto verkopen. Wij kunnen u namelijk vertellen dat u voor uw oude wagen altijd nog wel geld kunt ontvangen. Wanneer u even naar onze site Sloopautoverkopen.com gaat surfen, zult u zien dat wij u heel goed van dienst kunnen zijn met het sloopauto verkopen. Wij geven altijd een mooie prijs voor uw wagen zodat u er zeker van kunt zijn dat u alvast een mooi begin heeft voor het bedrag dat u nodig heeft om een andere wagen aan te schaffen. Wanneer u meer over onze diensten op het gebied van een sloopauto verkopen wilt lezen, nodigen wij u uit om snel een keer naar onze site te komen kijken. Op Sloopautoverkopen.com kunt u lezen hoe wij doorgaans te werk gaan. U zult zien dat u bij ons via de site een afspraak kunt maken. U kunt aangeven welk soort auto u aan ons verkopen wil. Wij weigeren bijna nooit een wagen. Wij zullen vervolgens snel contact met u opnemen om te achterhalen wanneer wij bij u langs kunnen komen om de wagen op te halen. U leest het goed; wij kunnen de wagen bij u thuis of waar dan ook komen ophalen. Dit kan u heel veel werk schelen. Wanneer u dus uw sloopauto verkopen, hopen wij dat u dat via ons bedrijf wilt doen. Wij halen ieder jaar heel veel auto’s op bij bedrijven en particulieren en wij hopen dat wij ook u zouden mogen helpen.

Uw sloopauto verkopen en meteen een vrijwaringsbewijs ontvangen?

Wanneer u bij ons uw sloopauto verkopen komt, dan zullen wij uw wagen bij u thuis komen ophalen. Wanneer wij bij u thuis langskomen, dan krijgt u van ons meteen een vrijwaringsbewijs. Dit betekent dat u een bewijs van ons krijgt dat u niet langer meer de eigenaar bent van uw auto. Hierdoor kunt u dus meteen de verzekering stopzetten en ook kunt u dit aan de overheid laten zien zodat u geen wegenbelasting meer hoeft te betalen voor de wagen in kwestie. Het sloopauto verkopen wordt op deze manier heel eenvoudig. Dat is echter nog niet alles. Wanneer u bij ons uw sloopauto verkopen komt, kunt u ervoor kiezen om meteen geld te ontvangen. Wij kunnen u, wanneer u dat namelijk zou willen, cash betalen. Veel mensen die een sloopauto verkopen willen, vinden dit een fijne mogelijkheid en daar wordt dan ook heel veel gebruik van gemaakt. Wij hopen daarom van harte dat u snel een keer naar onze site Sloopautoverkopen.com wilt komen kijken om te zien hoe wij u van dienst zouden kunnen zijn. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze altijd aan een van onze medewerkers stellen.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar

Wilt u graag een afspraak met ons komen inplannen om uw wagen door ons te laten ophalen? Kom dan snel een keer naar onze site. Wij zijn een goede keus omdat wij:

  • al meer dan vijftig jaar actief zijn in dit veld
  • altijd volgens strikte milieuwetgeving werken
  • u bij ons de hoogste prijs voor uw wagen ontvangt

Wij willen u vragen om een keer naar Sloopautoverkopen.com te komen kijken.