Close

13-03-2018

Bestel uw 80 liter boiler via Boilerservice.nl

Bent u toe aan een nieuwe 80 liter boiler? Dan hebben wij zonder enige vorm van twijfel precies wat u nodig heeft! Wij van Boilerservice.nl kunnen u namelijk heel goed helpen aan een nieuwe 80 liter boiler en wij willen u daarom ook graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u zien welke 80 liter boiler u het liefst zou willen hebben en wij kunnen u ook uitleggen welke 80 liter boiler het meest geschikt is voor uw situatie. Wij verkopen diverse soorten boilers, waaronder die van 50 liter, 100 liter en tot slot onze grootste variant van 120 liter. U kunt deze eenvoudig monteren aangezien ook onze 80 liter boiler voorzien is van slechts twee ophangpunten. Dit maakt dat u onze 80 liter boiler bijna overal kunt ophangen waar u dat maar zou willen. Uiteraard leveren wij bij onze 80 liter boiler altijd de juiste benodigdheden om het ding op te hangen en wij hopen daarom ook dat het voor u een fluitje van een cent zal zijn om deze boiler te installeren. Mocht het u echter niet lukken, of wilt u liever dat iemand anders het voor u doet, dan kunnen wij u uiteraard helpen met de installatie van de 80 liter boiler. Wij staan voor u klaar om u te helpen en wij hopen daarom ook dat u snel een keer contact met ons zou willen opnemen om te horen wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen. U kunt ons bereiken via onze site. Uiteraard kunt u ons ook altijd even opbellen wanneer dat voor u handiger is. Op Boilerservice.nl kunt u terecht voor onze contactgegevens. Aarzel niet langer en kom onze pagina vandaag nog even bekijken.

Wij hebben niet alleen een 80 liter boiler, maar ook een van 100 of 120 liter!

Bent u met een groot gezin en wilt u graag genoeg warm water op voorraad hebben om allemaal lekker te kunnen douchen? Kom dan een keer kijken naar onze 80 liter boiler. Deze is heel geschikt voor de iets grotere gezinnen. U kunt er zeker van zijn dat u met deze boiler allemaal kunt douchen, mits u natuurlijk een beetje binnen de grenzen van een redelijke douchetijd blijft. Op onze 80 liter boiler zit jarenlange garantie waardoor u het ding op ieder moment kunt retourneren wanneer er onverhoopt een mankement aan het ding optreedt. In de praktijk gebeurt dit echter bijna nooit en wij gaan er dan ook vanuit dat dit ook bij u niet het geval zal zijn. Wilt u vandaag nog een dergelijke boiler bij ons komen bestellen, dan nodigen wij u uit om even naar onze site te komen kijken. Hier kunt u namelijk heel snel en eenvoudig ons assortiment bekijken en u kunt ook een bestelling plaatsen. Wij zullen ervoor zorgen dat wij uw bestelling de volgende dag nog afleveren. Kom daarom vandaag nog even kijken op Boilerservice.nl.

Ook voor onderhoud zijn wij uw man

Heeft u het idee dat u boilers niet meer optimaal werken? Misschien is het dan tijd voor een onderhoudsbeurt. Ook deze kunnen wij voor u verzorgen. Het enige wat u hoeft te doen, is even een afspraak inplannen met een van onze mensen. Kortom:

  • kom vandaag nog even naar Boilerservice.nl
  • bekijk ons assortiment boilers
  • maak een afspraak met een van onze monteurs indien u wilt dat wij u helpen met een reparatie

Wij nodigen u van harte uit om een keer contact met ons te leggen. Wij adviseren u namelijk graag over de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben. Wij hopen u dus snel te mogen spreken.