Close

04-01-2020

Bent u opzoek naar een led profiel van 2 meter?

Bent u opzoek naar een led profiel van 2 meter? Neem dan eens een kijkje op de website van ledprofielkoning! Dit bedrijf is al zeven jaar koning in prijs, kwaliteit en in service. Bij ledprofielkoning kunt u terecht voor profielen voor led strips. Het bedrijf bestaat maar liefst al sinds het jaar 2013 en is in de tussentijd meegegroeid met de markt en de vraag van consumenten. Een voorbeeld van een product welke u zal kunnen kopen bij ledprofielkoning is een led profiel van 2 meter. Verder is ledprofielkoning een onderdeel van het moederbedrijf LedKoning. Om het voor u gemakkelijk te maken is er een speciale regeling tussen deze twee bedrijven. Stel: u wilt een led profiel van 2 meter kopen van ledprofielkoning, maar u wilt daarnaast ook een ander product kopen van LedKoning. Dan hoeft u maar 1 keer een bestelling van beide producten te plaatsen, of maar 1 account! Dit is super handig omdat u op deze manier de led profiel van 2 meter tegelijk binnen krijgt met uw andere product. 

Led profielen met een lengte van maar liefst 2 meter

Bij ledprofielkoning kunt u led profielen bestellen van diverse maten en soorten. U kunt de volgende led profielen bestellen:

  • Inbouw profielen
  • Hoek profielen
  • Led profielen met een lengte van 1 meter
  • Led profielen met een lengte van 2 meter
  • Led profielen met een lengte van 3 meter
  • Led profielen met een lengte van 4 meter
  • Philips Hue led profielen

Verder kunt u nog diverse onderdelen bestellen die u kunt gebruiken in combinatie met uw led profielen met een lengte van 2 meter. De led profielen met een lengte van 2 meter, welke u kunt kopen bij ledprofielkoning, voldoen uiteraard aan het Easy Install principe. De led profielen met een lengte van 2 meter hebben een zeer fraaie, lange afdekkap zonder naad en praktische 1 meter profielen voor een eenvoudige en snelle montage. Wanneer u een led profiel met een lengte van 2 meter besteld bij ledprofielkoning wordt deze geleverd met aluminium profiel voor stevigheid en goede koeling, langere afdekkap voor afsluiting en een betere spreiding van het licht, bevestigingsclips om de strip eenvoudig te monteren en eindkapjes voor een nette afwerking. 

ledprofielkoning en partnerbedrijven

U wilt natuurlijk wel graag meer informatie over het bedrijf waar u uw led profiel van 2 meter gaat bestellen. Op de website van ledprofielkoning alle informatie vinden wat nodig is. Zo kunt u de contactgegevens vinden. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft over de led profiel van 2 meter welke u heeft besteld, kunt u contact opnemen met de medewerkers van ledprofielkoning via whatsapp, email, telefoon of langskomen op het kantoor of in de showroom in Den Bosch. 

Verder heeft is ledprofielkoning onderdeel van de LedKoning shops. Andere bedrijven welke onderdeel zijn van LedKoning shops zijn LedstripKoning, WifilampKoning en SolarlampKoning. Wanneer u bij deze bedrijven diverse producten besteld kunt u met behulp van slechts 1 account in één keer afrekenen en krijgt u alle bestelde producten op hetzelfde moment bij u thuis afgeleverd. En het is super handig om uw led profiel van 2 meter tegelijk in huis te hebben met de led strip en wifi-lamp welke u besteld heeft.

https://www.ledprofielkoning.nl/