Close

06-04-2018

Bent u op zoek naar hulp bij afvallen?

Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen die graag wat kilootjes zouden willen kwijtraken. Vandaar dat wij van Dietist-Rijnmond.nl u graag zouden willen vertellen dat wij u hulp bij afvallen zouden kunnen bieden. Het is namelijk niet eenvoudig om op eigen kracht de nodige kilo’s kwijt te raken en vandaar dat wij u graag zouden willen ontvangen in onze kliniek om een keer met u te gaan kijken hoe wij u zouden kunnen begeleiden. Wij bieden hulp bij afvallen aan mensen die het zelf lastig vinden om bijvoorbeeld met regelmaat naar de sportschool te gaan of die niet goed weten welk eten zij zouden moeten laten staan, of wat zij juist zouden moeten nemen. Vandaar dat wij u graag willen vragen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. Wij staan altijd voor u klaar om u van dienst te zijn en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze pagina zouden mogen ontvangen. U zult zien dat wij altijd goed beslagen ten ijs verschijnen en dat wij u heel goede handvaten kunnen en zullen aanreiken om de nodige kilo’s kwijt te raken. Zoekt u dus momenteel nog hulp bij afvallen, dan hopen wij dat wij u snel een keer zouden mogen ontvangen om kennis met u te mogen maken. Wij zullen dan samen met u bekijken wat wij voor u zouden kunnen betekenen en wat u graag zou willen. Wij doen dit aan de hand van een aantal tests. Aan de hand van deze tests willen wij namelijk graag achterhalen hoeveel kilo u momenteel weegt zodat wij naar een doel kunnen werken. Aan de hand van de uitslagen van dit onderzoek zullen wij kijken hoe wij uw doel kunnen verwezenlijken. U zult merken dat wanneer u ons om hulp bij afvallen vraagt, u heel snel veel gewicht kunt kwijtraken.

Wij bieden u professionele hulp bij afvallen

Wist u dat de mensen die op zoek zijn naar hulp bij afvallen vaak het idee hebben dat het een loodzware strijd zal worden om een paar kilo’s kwijt te raken? Dat is echter heel vaak niet het geval. Wanneer u bij ons komt aankloppen voor hulp bij afvallen dan zullen wij eerst kijken naar de gewoontes die u heeft ontwikkeld. Vaak zien we dat hier een aantal dingen eenvoudig gewijzigd kan worden. Eet u bijvoorbeeld veel tussendoortjes? Dan houden we daar meteen mee op. Ook kijken we naar het voedsel dat u doorgaans eet. Is dit wel gezond? Zo niet, dan zullen we daar verandering in brengen. Ook kijken we, wanneer we u hulp bij afvallen geven, hoe wij ervoor kunnen zorgen dat u niet alleen in beweging komt, maar hoe u het bewegen ook leuk kunt gaan vinden. Wij willen u namelijk niet iets aanbieden waar u geen plezier aan beleeft. Wanneer u dus bij ons komt voor hulp bij afvallen dan zullen wij er voor zorgen dat wij u op een positieve manier stimuleren. Zo wordt het zelfs leuk om kilo’s kwijt te raken en u zult zien dat u niet alleen lichter wordt, maar ook een andere levensstijl ontwikkelt.

Wij kijken ook graag naar uw voedingspatroon

Wanneer u graag adviezen zou willen inwinnen over welk voedsel goed is om mee af te vallen en welk eten u beter kunt laten staan, dan willen wij u graag vragen om:

  • contact op te nemen met een van onze diëtisten
  • een afspraak in te plannen met onze coaches
  • uw overige vragen aan een van onze medewerkers te stellen