Close

14-12-2018

Ben je op zoek naar een schoolfotograaf in Utrecht?

Ben je op zoek naar een schoolfotograaf in Utrecht?Als je een goede schoolfotograaf in Utrecht zoekt, dan kan ik je Ineke Schipstra aanraden. Zij is een ontzettend bekwame fotograaf en ze is daarnaast ook nog eens erg goed met kinderen. Ik werk al jaren met haar en als het op een schoolfotograaf in Utrecht en omgeving aankomt, is er geen betere dan Ineke Schipstra. 

Ineke Schipstra is de beste schoolfotograaf in Utrecht. 

Ik werk dus al jaren samen met Ineke Schipstra. Ze is een ontzettend goede schoolfotograaf in Utrecht en zet kinderen altijd heel mooi en leuk op de foto. Zelf ben ik lerares op een basisschool in Utrecht. Ik geef les aan kinderen van groep vier. Wanneer het dan weer tijd is voor de jaarlijkse schoolfoto’s, schakel ik altijd Ineke Schipstra in. Ze is heel erg goed met kinderen en de kinderen vinden het elk jaar ook altijd leuk als ze weer op de foto mogen. Ze weet de kinderen erg op hun gemak te stellen, waardoor ze altijd leuk en spontaan op de foto staan. Ineke Schipstra is echter niet alleen een schoolfotograaf in Utrecht. Ze doet namelijk aan verschillende soorten fotografie: 

  • Bedrijfsfotografie 
  • Portretfotografie 
  • Profielfotografie 

Ook voor andere soorten werk kun je dus terecht bij Ineke Schipstra. Laatst heb ik haar bijvoorbeeld ook gemakkelijk via https://inekeschipstra.nl/ ingehuurd voor een fotoshoot met mijn gezin. Omdat ik haar dus al ken als schoolfotograaf in Utrecht, had ik alle vertrouwen in haar. Ik wilde een aantal mooie foto’s laten maken van mij, mijn man en mijn kinderen. Deze foto’s kunnen we dan thuis ophangen en aan onze kennissen laten zien. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden. Ze wist ons gezien precies zoals we zijn op de foto te zetten. De portretten zien er ontzettend professioneel uit en iedereen staat erop zoals ze in het echt ook zijn. Haar aanpak was ook erg fijn. De kinderen kunnen normaal maar moeilijk stil zitten voor een foto en willen graag gek doen voor de camera. Ineke Schipstra wist de kinderen op hun gemak te stellen en ze had veel individuele aandacht voor ze. Met haar ervaring als schoolfotograaf in Utrecht wist ze natuurlijk precies hoe ze dit moest aanpakken.

Ineke Schipstra, voor al je professionele foto’s 

Wil jij ook mooie portretfoto’s laten maken door een professionele fotograaf? Of ben je voor je school op zoek naar een professionele schoolfotograaf in Utrecht? Neem dan contact op met Ineke Schipstra. Ineke Schipstra gaat ontzettend professioneel te werk en is heel goed met kinderen. Ze geeft alle kinderen individuele aandacht en zorgt er op een leuke en persoonlijke manier voor dat de kinderen leuk en oprecht op de foto komen te staan. Niet alleen de portretfoto’s, maar ook de groepsfoto’s van de klas zien er altijd ontzettend leuk uit. Ik werk al jaren met haar samen en elk jaar kijken de kinderen weer uit naar de schoolfoto’s. Naast dat Ineke Schipstra erg leuk met de kinderen omgaat, vinden de kinderen het ook altijd erg leuk om door haar op de foto te worden gezet. Alle kinderen kunnen lekker zichzelf zijn en staan altijd met een oprechte glimlach op de foto. De foto’s van Ineke Schipstra krijgen van de ouders van de kinderen ook altijd veel complimenten. Het is natuurlijk ontzettend fijn om je kind met een mooie glimlach op de foto te zien staan. Ben jij ook op zoek naar een echt goede schoolfotograaf in Utrecht? Boek Ineke Schipstra dan via https://inekeschipstra.nl/schoolfotograaf-utrecht/ voor al je schoolfoto’s.