Close

24-08-2018

Beautysalon Hoofddorp

Welkom bij www.faceandbodylounge.nl waar je terecht kunt voor allerlei soorten behandelingen ter bevordering van je lichaam en huid. Wij bieden tal van behandelingen aan om je lichaam en je huid weer stralend te maken. Onze huid krijgt heel wat te verduren gedurende de dag. Dan moet je denken aan blootstelling aan de zon, maar ook aan vuil in de lucht dat gedurende de dag in het gezicht gaat zitten. Sommige van die blootstelling is niet zichtbaar met het blote oog, maar zorgt wel voor oneffenheden in de huid. Kiezen voor een behandeling bij de beautysalon in Hoofddorp is een hele goede keuze als je voor een goede verzorging van je lichaam en huid wilt zorgen. De beautysalon in Hoofddorp biedt behandelingen zoals: 

  • Bindweefsel massage
  • Behandelingen tegen acne en couperose
  • behandelingen tegen fijne lijntjes en rimpels

Op zoek naar een beautysalon in Hoofddorp?

Ben je op zoek naar een beautysalon in Hoofddorp waar er met aandacht naar jouw huid wordt gekeken voordat er een behandelplan wordt opgesteld? Dan kies je voor de beautysalon Hoofddorp de Face Body Lounge. Het is aan te raden om voordat je kiest voor een bepaalde behandeling bij de beautysalon in Hoofddorp, je eerst een afspraak maakt om je huidtype te analyseren. Op die manier kan een deskundige kijken naar de geschikte behandelingen die kunnen worden uitgevoerd door de beautysalon in Hoofddorp. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan een behandeling om couperose te bestrijden. Weet je niet wat dit is? Dan heb je er waarschijnlijk zelf geen last van. Couperose is een kwaal die vooral bij de wat oudere vrouw voorkomt, maar bij de beautysalon in Hoofddorp zien we ook jongere dames met deze spatadertjes in het gezicht. Het is dan ook deels een genetisch bepaald probleem waar wel wat tegen de doen valt met de juiste behandeling bij de beautysalon in Hoofddorp. Omdat iedere huid weer anders is, en zijn eigen sterke en zwakke punten heeft, is een op maat gemaakt behandelplan erg belangrijk. Je wilt namelijk een plan maken dat past bij jouw huid zodat het ook daadwerkelijk resultaten oplevert. Bij de beautysalon in Hoofddorp kun je daar op rekenen. 

Tips voor een goede huidverzorging

Je klopt natuurlijk niet zomaar aan bij een salon om je huid te verbeteren. Je loopt wellicht al enige tijd rond met problemen en vragen rondom je huid waar je antwoorden op wilt. Maar er zijn ook een aantal dingen die je zelf kunt doen om er voor te zorgen dat je huid goed blijft en er goed uit ziet. Een van de belangrijkste elementen van een goede verzorging van de huid is toch wel het schoonmaken van de huid. Veel dames maar ook mannen onderschatten het belang van een grondige reiniging en dat is zonde want het is een kleine moeite om je huid goed schoon te houden en zo voor een stralende huid te zorgen. Je huid schoonmaken doe je twee keer per dag. Je doet het in de ochtend wanneer je wakker wordt en vervolgens nog een keer in de avond voordat je naar bed gaat. Zo kan je huid goed blijven ademen wanneer je rust en sta je op met een goede frisse huid. Je zult zeker het verschil zien als je deze tip van de beautysalon in Hoofddorp ter harte neemt. Mocht je graag direct overgaan op een behandeling en weet je precies welke behandeling dat is, dan kun je meteen even contact opnemen. Je kunt bellen of mailen en dan word je snel geholpen door de medewerkers. Zet de eerste stap naar een gezonde en stralende huid.