Close

10-11-2018

Autoschade

Als je te maken krijgt met een auto-ongeluk, dan is de autoschade waarschijnlijk wel het laatste waar je op dat moment aan denkt. Het gaat er in de eerste plaats natuurlijk om dat het met alle betrokkenen goed gaat, dat er niemand lichamelijk ernstige schade heeft opgelopen. Pas als je van de schrik bekomen bent, als je tijd hebt gehad om na te denken en als duidelijk is dat iedereen er verder goed vanaf is gekomen, dan ga je vaak pas nadenken over de autoschade. Hoe klein deze ook is, het is altijd vervelend om hier mee te maken te krijgen. Natuurlijk is het maar een voertuig, het is iets dat weer gerepareerd of vervangen kan worden, dus het is niet het belangrijkste op de wereld. Het is niet zo belangrijk als je gezondheid, maar toch is het wel vervelend. Afhankelijk van hoe groot de schade is, je zult toch met allerlei ongemakken hierdoor te maken krijgen. Of het nu gerepareerd kan worden of dat je zelfs een nieuw voertuig aan moet schaffen, het levert altijd gedoe op. Liever kreeg je er natuurlijk helemaal niet mee te maken, maar als je dan autoschade hebt, dan wil je ook graag dat dit zo goed mogelijk opgelost wordt.

Autoschade herstellen

Het vervelende aan autoschade door een ongeluk, is dat je met allerlei zaken te maken krijgt, dat het altijd gepaard gaat met een hoop gedoe. Dat begint al met het opnemen van wat er precies allemaal kapot is en hoeveel de kosten voor herstel zouden gaan bedragen. Dan krijg je te maken met het verzekeringswerk dat hier bij komt kijken. Je zult zaken aan je verzekeraar door moeten geven, waarna er beoordeeld zal worden of reparatie nog zinvol is of dat je wagen total loss verklaard zal worden. Bij de afhandeling van de autoschade komt zoveel meer kijken dan simpelweg je voertuig naar de garage brengen om te laten herstellen, er komt altijd veel papierwerk aan te pas en het levert eigenlijk altijd gedoe op. Kost het veel tijd om alles te herstellen, dan moet je ook nog na gaan denken over vervangend vervoer, als je gewoon iedere dag een auto nodig hebt om bijvoorbeeld op het werk te komen. Je krijgt er dus gewoon veel liever niet mee te maken, zoveel zal duidelijk zijn. Maar als je dan toch autoschade hebt, dan is het aan te raden om hiermee naar een specialist te gaan, zoals Autoschadeherstel Hamers.

Denkt met je mee

Bij dit bedrijf denken ze namelijk echt met je mee als het aankomt op autoschade. Uiteraard kunnen zij alle soorten schade eigenlijk wel voor jou oplossen, of het nu gaat om wat krassen en een klein deukje of om het feit dat de hele chassis ontzet is. Eigenlijk hebben zij altijd wel een oplossing voor jou, zodat jij jouw voertuig weer in goede staat terug kunt krijgen. Maar dat is niet het enige dat zij doen, zij denken ook echt met jou mee. Kom jij bij hen met autoschade, dan:

  • kunnen zij het herstel voor hun rekening nemen
  • regelen zij vervangend vervoer voor jou
  • bieden ze oplossingen op het gebied van eigen risico

Dit is natuurlijk heel erg prettig, helemaal als je nog nooit eerder met een ongeluk te maken hebt gehad en dus geen idee hebt van wat er allemaal op je af komt. Wil jij meer informatie hebben over wat zij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan eens op SchadeherstelHamers, daar vind je al de nodige info over wat zij op het gebied van autoschade voor jou kunnen betekenen. Of neem eens vrijblijvend contact met hen op, de contactgegevens vind je ook op hun site!