Close

08-11-2017

Autobekleding is ons vak

Het is wellicht niet iets waar u vaak over nadenkt: uw autobekleding. Het vervangen van autobekleding is een klus dat u moet overlaten aan vaklui. Want hoe krijgt u in de eerste plaats uw huidige autobekleding van de stoelen en banken af? Moet u eerst de stoelen uit de auto halen om ze vervolgens te voorzien van een nieuwe zachte stof? Of wilt u stoere lederen autobekleding die past bij uw sportieve wagen? Het is in elk geval keer op keer vakwerk. Want voor elke stoel en iedere bank moet nauwkeurig de maten worden opgemeten. Elk merk en model heeft weer zijn eigen maten. En als het gaat om de vervanging van autobekleding dan gebruiken we voor bepaalde licht doorgezakte stoelen weer hele andere werkmethodes. Want bij jt-autobekleding.nl hebben we de kennis om iedere stoel en bank van nieuwe autobekleding te voorzien. Klinkt u dat als muziek in de oren? Neem dan snel even een kijkje op onze website en vergeet niet om ons te bookmarken als u dit werk wellicht in de toekomst door ons wilt laten uitvoeren. U kunt ons vinden in Twente, in Almelo om precies te zijn. Het staat u vrij om de werkplaats in te lopen. Neem vooral uw auto mee zodat we eventueel maatwerk direct kunnen opnemen. Aan de hand van een goede kop koffie of thee leggen we u in grote lijnen uit welke keuzes u hebt. Denk aan de kleur of kleuren van de stof, het type stof en wat u zelf zou kunnen kopen aan objecten. Want in onze webwinkel kunt u allerlei interessante accessoires bestellen.

Kies bij slijtage voor een nieuwe autobekleding

Hebt u onlangs een gloednieuwe auto gekocht en bent u van plan om er flink in te investeren? Dan is het veranderen van uw autobekleding wellicht een puntje dat al snel aan de orde komt. Want waarom in deze soms muffe fabrieksbekleding blijven rondrijden als u ook voor een hip design kunt kiezen? Kijkt u maar eens naar de vele voorbeelden van ons werk op onze website en laat u overtuigen van onze kunsten. Overigens kunnen we niet enkel autostoelen van nieuwe bekleding voorzien. Dit werk kunnen we ook verrichten bij:

  • De stoel van de tandarts en ander medisch meubilair,
  • Buddyseats voor op de motor en het dak van uw cabriolet,
  • Zelfs hemelbekleding zoals de binnenkant van een limousine pakken we desnoods aan.

Wij gaan geen enkele klus uit de weg en willen met liefde uw autobekleding vervangen. Gaat het eerder om een vrachtwagen, een boot of zelfs om de stoelen van uw eigen vliegtuig? Ook dan kunt u op ons rekenen. U leest het, wij zijn van alle markten thuis. Leer is een veelgebruikt product bij autobekleding en dat kan ook in uw auto prachtig staan. Overigens maken we graag gebruik van kunstleer, dat is wel zo duurzaam. Maar het kan ook koud en kil overkomen. Voor een gezinswagen of stationcar kunt u daarom beter uw stoelen van textiel voorzien. Dat straalt meer warmte uit en natuurlijk kunt u ook in dat geval bij ons aankloppen.

Ook bedrijfswagens nemen we graag onder handen

Het gaat niet alleen maar om het vervangen van deze bekleding, misschien is er sprake van zoveel slijtage dat het wel moet, maar het kan ook zo zijn dat we uw huidige stoelen kunnen repareren. Wilt u uw oldtimer in de oude stijl herstellen? Reken er maar op dat u bij ons zult slagen. Hebt u verder nog vragen? Klim dan in de pen en stuur een e-mail of bel ons tijdens de openingstijden gerust even op. Vergeet niet om ons op Facebook te volgen!